Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε τη λίστα του Ολυμπιακού για τις αναμετρήσεις του Europa League που ακολουθούν. Είτε αυτές είναι περισσότερες από μια, σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» τα καταφέρουν την Πέμπτη (06/08) κόντρα στη Γουλβς στην Αγγλία είτε μόνο για τον αγώνα στο «Μολινό».

Εκτός λίστας είναι ο Σουντανί που προέρχεται από τραυματισμό και ο Μπρούνο.

Οι δυο θέσεις που ήταν κενές καλύφθηκαν από τον Χασάν, που είναι πάντα η πρώτη εναλλακτική για την επίθεση αμέσως μετά τον Ελ Αραμπί και τον Καφού που  έρχεται συνήθως από τον πάγκο για τους «ερυθρόλευκους».

Από εκεί και πέρα, εντός λίστας είναι κανονικά και ο Ζοσέ Σα παρότι τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στη ρεβάνς της Πέμπτης με αντίπαλο τη Γουλβς στην Αγγλία. Στις επιλογές του Μαρτίνς είναι και οι Βασίλης Τοροσίδης και Μαξ Λοβέρα, για τους οποίους υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες, ενώ στην αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο για την Αγγλία θα είναι και τέσσερις νεαροί από τη λίστα Β

Συγκεκριμένα

Λίστα Α

Αλέν, Μπα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σισέ, Καφού, Γκιλιέρμε, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Λοβέρα, Σα, Μασούρας, Χασάν, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.

Λίστα Β

Φέκκας, Καραργύρης, Λιάτσος, Μαρτίνης, Νικόλης, Σουρλής, Τζολάκης, Ξενιτίδης.