Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ολυμπιακού, καθώς ο επί σειρά ετών φροντιστής της ομάδας, Ανδρέας Βουρλιώτης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Βουρλιώτη.

Ο πρώην (επί 21 συναπτά έτη) φροντιστής της ομάδας μας “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/08 στις 10:30 στον Άγιο Γεράσιμο στο Σχιστό.

Ο Ανδρέας Βουρλιώτης ξεκίνησε να βοηθά τους παίκτες του Ολυμπιακού εθελοντικά. Διατηρούσε ένα μικρό καφενείο δίπλα στο Παπαστράτειο και, λόγω της αγάπης του για τον σύλλογο του Πειραιά, το άφηνε κατά τις ώρες των προπονήσεων του Ολυμπιακού, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «ερυθρόλευκους» παίκτες. Αρχικά στον Ολυμπιακό των Γιατζόγλου, Καμπούρη, Παραγυιού, Σαμπάνη, Μανιάτη, Κουκή, Παναγιωτόπουλου, Γιαννόπουλου, Παπαχρηστόπουλου, Κασίμη και Καρκαμπάση. Εν συνεχεία, του έγινε πρόταση να εργαστεί στον Ολυμπιακό ως φροντιστής.

(Ανδρέας Βουρλιώτης – πρώτη σειρά, τρίτος από δεξιά)

Μια ιστορία που θυμούνται οι… παλιοί στον Ολυμπιακό είναι πως ο Ανδρέας Βουρλιώτης είχε «χτίσει» ο ίδιος τούβλο-τούβλο τα αποδυτήρια στο Παπαστράτειο, αφού έως τότε οι παίκτες άλλαζαν μπροστά σε όλους. Στο πλευρό του Ανδρέα Βουρλιώτη θήτευσε και ο νυν φροντιστής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Πασχόπουλος, με τους δύο άνδρες να αποτελούν το δίδυμο που φρόντιζε την πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα του Ολυμπιακού, το 1997 στη Ρώμη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις