Ντιέγκο Μαραντόνα: Αίσθηση έχει προκαλέσει η στάση μιας 24χρονης που δεν τίμησε τον Ντιεγκίτο ενώ μιλώντας για την στάση της αναφέρθηκε σε αυτόν με απίστευτους χαρακτηρισμούς. Συγκεκριμένα μια ποδοσφαιρίστρια στην Ισπανία, η Πάουλα Νταπένα, δεν είχε πάντως την ίδια άποψη και τη δικαιολόγησε υποστηρίζοντας πως ο εκλιπών κακομεταχειριζόταν τις γυναίκες και ήταν «βιαστής και παιδόφιλος».

Η παίκτρια της ομάδας, Βιάχες Ιντέριας, κάθισε επιδεικτικά στο χορτάρι και γύρισε την πλάτη της την ώρα που τηρούταν το ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του θρυλικού Αργεντινού άσου. «Οι συμπαίκτριες μου με κοίταζαν και γελούσαν γιατί ήξεραν ότι δεν θα το κάνω«, είπε η Νταπένα και πρόσθεσε πως «πριν από λίγες μέρες στην Παγκόσμια Ημέρα κατά της Βίας των Γυναικών, δεν τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και αφού δεν το τήρησαν για αυτή τη μέρα δεν σκοπεύω να το κάνω για έναν άνθρωπο που κακομεταχειριζόταν γυναίκες. Είπα πως αρνούμαι να τηρήσω το ενός λεπτού σιγή για έναν βιαστή, παιδόφιλο που κακομεταχειριζόταν γυναίκες και θα καθόμουν κάτω με την πλάτη γυρισμένη.
Για να είσαι παίκτης, πρέπει πρώτα να είσαι άνθρωπος με αρχές, πέραν από το ταλέντο που είχε, το οποίο ξέρουμε πως ήταν καταπληκτικό όπως και τα ποδοσφαιρικά του χαρίσματα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις