Νέα εποχή στην ΑΕΚ, στην οποία γενικότερα έχουν δρομολογηθεί αλλαγές, καθώς ανέλαβαν πόστο στην ομάδα οι Γιάννης Παπαδημητρίου και Στάθης Ταυλαρίδης!

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου αναλαμβάνει επικεφαλής των ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο κομμάτι του σκάουτινγκ, τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και των υποδομών.  Ο γεννημένος τον Μάιο του 1976 Γιάννης Παπαδημητρίου, αγωνίστηκε για 14 χρόνια στην Ξάνθη, έφτασε μέχρι την Εθνική με πέντε διεθνείς συμμετοχές και στην συνέχεια για δέκα χρόνια είχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ακριτική ομάδα. Από την οποία αποχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2020.

Δεν αποτελεί άμεσα αντικαταστάτη του Κώστα Τσάνα, καθώς ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, έχει την θέση του τεχνικού διευθυντή στις ακαδημίες, ωστόσο έτσι κι αλλιώς η σύμβαση του Τσάνα λήγει σε μερικές εβδομάδες και υπάρχει η απόφαση να μην ανανεωθεί. Όμως έτσι κι αλλιώς, τα καθήκοντα του Παπαδημητρίου, θα είναι πιο σύνθετα, σε σχέση με του Τσάνα.

Από εκεί και πέρα επέστρεψε στην ΑΕΚ και ο Στάθης Ταυλαρίδης. Ο πρώην διεθνής άσος με τις 450 συμμετοχές στο ελληνικό, το γαλλικό και το αγγλικό πρωτάθλημα και τις περίπου 100 σε όλες τις Εθνικές ομάδες, παίρνει πόστο στο τμήμα σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε εδώ πως ο Ταυλαρίδης έχει δουλέψει ξανά πρόσφατα για λογαριασμό της Ένωσης, σε επίπεδο ακαδημιών, όταν την τεχνική διεύθυνση είχε ο Νίκος Κωστένογλου. Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C για τις ακαδημίες, UEFA B, ενώ διαθέτει και πτυχίο στο Sports Management, από το Mediterranean College. Ολοκληρώνει αυτή την περίοδο τις σπουδές του για το UEFA Executive Master for Internationals Players.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις