Ο Κώστας Μήτρογλου επιστρέφοντας στην Ελλάδα για χάρη του Άρη τον περασμένο Γενάρη θα περίμενε να πάνε τελείως διαφορετικά όλα, ωστόσο δεν του πήγε τίποτα καλά. Ο Έλληνας φορ είχε συμφωνήσει στις 26 εκείνου του μήνα υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Ο έμπειρος άσος δεν κατάφερε ουσιαστικά να πείσει… ποτέ τον Άκη Μάντζιο για να καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα, με τον έμπειρο άσο να πιστεύει ότι διαχείριση που είχε δεν τον ευνόησε για να μπορέσει να αποδείξει ξανά το ποιος είναι.

Τα γκολ του Μήτρογλου με την Ελλάδα

Για την ακρίβεια στα επτά παιχνίδια που απέμεναν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας πήρε 138 αγωνιστικά λεπτά και χρησιμοποιήθηκε δύο φορές στο βασικό σχήμα. Η δεύτερη ήταν απέναντι στον ΟΦΗ όπου υπέστη θλάση.

Στα Playoffs έπαιξε ακόμη λιγότερο καθώς μέτρησε 79 αγωνιστικά λεπτά σε τέσσερις αγώνες. Γι’ αυτό θεωρεί ότι ο Άκης Μάντζιος δεν τον βοήθησε για την ουσιαστική επιστροφή του γιατί δεν αμφισβητείται ότι ο Μήτρογλου δεν έχει ρυθμό.

Πλέον όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν σε διαζύγιο χωρίς να αναμένεται να λάβει κάποια αποζημίωση ο Έλληνας στράικερ, ενώ δεν θα αποκλείαμε να στραφεί σε ένα συμβόλαιο στο εξωτερικό, μιας και οι εν Ελλάδι επιλογές του θα είναι αρκετά περιορισμένες, κλείνοντας και την πόρτα του Άρη πλέον.

Που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μήτρογλου

Όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος φορ πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στη χώρα μας τη νέα χρονιά. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με ομάδες της Τουρκίας. Κοινώς, φαντάζει αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, όπου είχε βρεθεί και στο παρελθόν για χάρη της Γαλατά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις