ΠΑΟΚ και Ελ Καντουρί ήρθαν σε συμφωνία! Η υπόθεση του Ομάρ Ελ Καντουρί κλείνει θετικά και για τις δύο πλευρές που τα έχουν βρει σε όλα με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους!

Ένα ζήτημα που δεν φάνταζε εύκολο αλλά βρέθηκε η «χρυσή» τομή λόγω και της καλής συνεννόησης που επετεύχθη με τον Μίνο Ραίολα! Ο άνθρωπος πίσω από τον έμπειρο Μαροκινό ποδοσφαιριστή.

Εξαρχής ο πασίγνωστος μάνατζερ έδειξε την προτίμησε που υπήρχε για τον ΠΑΟΚ, σεβόμενος τα θέλω του αλλά και την επιθυμία της οικογένειας να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. Η συμφωνία επετεύχθη για 2+1 χρόνια με τον τρίτο χρόνο της συνεργασίας να ανανεώνεται αυτόματα σε περίπτωση που συμπληρωθεί το 50% των συμμετοχών του.

Η παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου αποτέλεσε με τη σειρά της μια σημαντική παράμετρο που προσανατόλισε τον Καντουρί στην υπόθεση ΠΑΟΚ, παρά τις προτάσεις που είχε. Με την ανανέωση του Μαροκινού κλείνει μια σημαντική εκκρεμότητα για τον ΠΑΟΚ δεδομένης της επιθυμίας και του προπονητή που είχε εκφραστεί δημόσια για τον Καντουρί, με την ευχή να κλείσει θετικά το θέμα!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις