Ο Μπάμπα Ράχμαν είναι μία από τις περιπτώσεις που παίζουν στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού για τη θέση του αριστερού μπακ.

Όχι απαραίτητα ως Νο1 επιλογή αλλά ως μία επιλογή στη λίστα των πρωταθλητών. Σε αυτό το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε όμως έχει ένα σημαντικό μείον. Ότι δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και πως είναι διεθνής Γκανέζος (25 φορές διεθνής με τη Γκάνα) με τον πειραϊκό σύλλογο ήδη να έχει αρκετούς Αφρικανούς και ενώ την προσεχή σεζόν θα γίνει Κόπα Άφρικα εν μέσω της χρονιάς.

Από πλευράς μεταγραφικών διεργασιών ωστόσο υπάρχουν τα εξής στοιχεία. Πρώτον ο Ολυμπιακός έχει κάνει κίνηση για τον παίκτη και έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση επιστροφής του στην Ελλάδα. Δεύτερον τον παίκτη σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του τον ενδιαφέρει η προοπτική του Ολυμπιακού ενώ ο ίδιος έχει ζήτηση και στη Γερμανία. Κοινώς λοιπόν σε αυτή τη φάση υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να κλείσει. Εξελίξεις πάντως είναι πιθανό να προκύψουν σε περίπου 2 εβδομάδες από τώρα. Ίσως και λίγο λιγότερο.

Ο Ράχμαν Μπάμπα είναι 27 ετών με ύψος 1.79 και έχει περάσει με δανεισμό από τον ΠΑΟΚ. Είναι διεθνής με τη Γκάνα και στην Τσέλσι όπου ανήκε έχει 23 ματς με 2 ασίστ.

Στον ΠΑΟΚ είχε 17 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ. Πέρυσι είχε 20 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις