Αποκλείστηκε από το Γκραν Πρι της Ουγγαρίας ο Σεμπάστιαν Φέτελ! Ο Γερμανός πιλότος κινδύνευε με τιμωρία και τελικά αυτό έγινε πράξη, αφού αποφασίστηκε από τους αγωνοδίκες να τιμωρηθεί με αποκλεισμό παρότι είχε τερματίσει δεύτερος!

Μετά το τέλος του Γκραν Πρι, ως είθισται, το μονοθέσιο του Φέτελ ζυγίστηκε και διαπιστώθηκε πως το καύσιμο που είχε ζύγισε λιγότερο από 1 λίτρο. Αυτό φυσικά δεν επιτρέπεται, καθώς τα μονοθέσια πρέπει να έχουν από ένα και πλέον λίτρο στο ντεπόζιτο κατά τον τερματισμό! Μάλιστα, η Aston Martin του Φέτελ σύμφωνα και με τα όσα μεταδίδονται την τελευταία ώρα φέρεται να είχε γύρω στα 300 γραμμάρια, κάτι που έκανε ταχύτερο το μονοθέσιό του! Ίσως και γι’ αυτό τον λόγο ο Λιούις Χάμιλτον να μην κατάφερε ποτέ να τον προσπεράσει στους δύο τελευταίους γύρους που τον είχε πλησιάσει στο δευτερόλεπτο!

Ο Φέτελ λοιπόν αποκλείστηκε από το Γκραν Πρι, με τον Χάμιλτον να ανεβαίνει στην δεύτερη θέση και να παίρνει τρεις επιπλέον βαθμούς, ενώ ο Σάινθ παίρνει την τρίτη θέση. Κερδισμένος κατά κάποιο τρόπο και ο Μαξ Φερστάπεν που θα ανέβει ένατος, με τη διαφορά πλέον του Χάμιλτον με τον Φερστάπεν να αυξάνεται στους 8!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις