Πρόταση για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά φέρεται πως κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι». Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζεται σε δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» σύμφωνα με το οποίο, το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για την επιστροφή του διεθνή κεντρικού αμυντικού, πήρε… σάρκα και οστά, μια και έγινε κρούση στη Νάπολι με επίσημη πρόταση.

Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν διατηρήσει εξαιρετικές σχέσεις με τον Κώστα Μανωλά από την πρώτη του θητεία τους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα, ο διοικητικός ηγέτης των Πρωταθλητών Ελλάδας γνωρίζει πολύ καλά την επιθυμία του 30χρονου στόπερ να επιστρέψει στην χώρα μας. Και σε μία τέτοια περίπτωση, μόνο οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν ένα τέτοιο deal, την στιγμή που και η διάθεση του παίκτη είναι να αγωνιστεί και πάλι με τα ερυθρόλευκα.

Έτσι, όπως αναφέρεται στο πρωτοσέλιδα της ιταλικής εφημερίδας, ο Ολυμπιακός θέλει την επιστροφή του Κώστα Μανωλά και για τον λόγο αυτό, κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Νάπολι για την απόκτησή του. Οι «πατρινοπέι» είχαν δαπανήσει 28 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του από τη Ρόμα, ενώ το συμβόλαιο των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το 2024.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να είναι άμεσες, καθώς ο χρόνος δεν είναι πλέον… σύμμαχος των ομάδων, οι οποίες καλούνται να κάνουν άμεσα τις κινήσεις τους. Έτσι και η περίπτωση του Κώστα Μανωλά αναμένεται να δρομολογηθεί εντός των επόμενων ημερών, όταν και θα ξεκαθαρίσει το… τοπίο με την πιθανή επιστροφή του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις