Μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν προς το πρόσωπό του με αφορμή την δήλωσή του για την επιλογή τού να μην κάνει εμβόλιο για τον κορωνοϊό ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε νέα του ανάρτηση στο instagram έγραψε ένα σχόλιο το οποίο μπορεί να θεωρηθεί και υπονοούμενο για αυτή.

«Με το να προσέχεις τον εαυτό σου, προσέχεις επίσης και αυτούς που στέκονται δίπλα σου», ήταν η λεζάντα σε μια φωτογραφία που ανέβασε. Μια λεζάντα η οποία προκάλεσε και πάλι την κριτική πολλών χρηστών των social media σχολιάζοντας ότι με την επιλογή του να μην κάνει το εμβόλιο «δεν μπορεί να μιλάει για φροντίδα για τους γύρω του καθώς μπορεί να αποτελεί και κίνδυνο για εκείνους».

Τι δήλωνε χθες, Τρίτη:

«Δεν έχω εμβολιαστεί. Δε μου έχει πει κανείς κάτι. Κανένας δεν έχει κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό. Σε κάποιο σημείο, θα πρέπει να το κάνω, είμαι σίγουρος γι’αυτό, αλλά ως τώρα δεν έχει γίνει υποχρεωτικό προκειμένου να μπορώ να παίζω, οπότε δεν το έχω κάνει» είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και σε διευκρινιστική ερώτηση για το αν θα προχωρήσει στον εμβολιασμό του, κατά του κορονοϊού, μόνο αν αυτό γίνει υποχρεωτικά, απάντησε: «Φυσικά…».

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια κατά του κορονοϊού, στην οποία καλούσε όλους τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα που είχε επιβάλει η κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις