Μετά την επιτυχία του Last Dance, το NETFLIX λανσάρει την ντοκυμαντερίστικη απόδοση και από άλλες μεγάλες στιγμές του ΝΒΑ. Ο περιβόητος καβγάς  (Brawl)τ ο Νοέμβριο του 2004 ανάμεσα σε Ben Wallace και Ron Artest εξελίχθηκε σε κάτι που κανένας δεν φανταζόταν.

Ένας καυγάς που μάλλον στέρησε ένα πρωτάθλημα από την μεγάλη καριέρα του Θρυλικού σουτέρ της εποχής Ρέτζι Μίλερ

Όταν ένα ποτήρι από την εξέδρα έσκασε πάνω στο πρόσωπο του 25χρονου τότε Artest, ο τελευταίος ανέβηκε στην εξέδρα και άρχισε να γρονθοκοπεί με μανία αυτόν που το έριξε. Στο σκηνικό μπήκαν και άλλοι παίκτες, με αυτά που ακολούθησαν να έχουν μείνει στην ιστορία. Δείτε τι είχε συμβεί στην πραγματικότητα

και τα τρέιλερ της σειράς…


Οι ποινές που ανακοινώθηκαν από τον Κομισάριο του NBA ήταν αναμενόμενα  εξοντωτικές με τον Ron Artest να αποβάλλεται για όλη την υπόλοιπη σεζόν (πάνω από 70 αγώνες) και τον Ρέτζι Μίλερ να χάνει την ευκαιρία να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα στην καριέρα του. To Netflix ζωντανεύει εκ νέου εκείνη την μέρα, μέσω συνεντεύξεων των πρωταγωνιστών και κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στα γεγονότα.

Αυτό θα είναι το πρώτο επεισόδιο από τα συνολικά πέντε της σειράς. Η πρεμιέρα έγινε στις Αυγούστου ενώ η θεματολογία των υπόλοιπων επεισοδίων  είναι η εξής:

Άγνωστες Πτυχές: Malice at the Palace: 10 Αυγούστου
Άγνωστες Πτυχές: Deal with the Devil: 17 Αυγούστου
Άγνωστες Πτυχές: Caitlyn Jenner: 24 Αυγούστου
Άγνωστες Πτυχές: Crime & Penalties: 31 Αυγούστου
Άγνωστες Πτυχές: Breaking Point, 7 Σεπτεμβρίου

Κάθε επεισόδιο θα έχει διαφορετικό περιεχόμενο, με τον περιβόητο καβγά να είναι ίσως το πλέον πολυαναμενόμενο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις