Παίκτης της Ίντερ είναι ο 16χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός, που αγωνιζόταν μέχρι φέτος τον Ατρόμητο, Χρήστος Αλεξίου, όπως ανακοίνωσαν οι Περιστεριώτες.

Ο Ατρόμητος θα βάλει έσοδα στο ταμείο του από τον δανεισμό του νεαρού παίκτη στους «νερατζούρι», ενώ σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής μετακομίσει στην Ίντερ με κανονική μεταγραφή, τότε οι Περιστεριώτες θα αυξήσουν περαιτέρω τα έσοδά τους και παράλληλα έχουν προβλεφθεί και μπόνους για συμμετοχή στην πρώτη ομάδα κι όχι μόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη συμφωνία της με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ για την παραχώρηση του 16χρονου κεντρικού αμυντικού, Χρήστου Αλεξίου με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος.

Ο παίκτης θα παραμείνει στον ιταλικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και οι «νερατζούρι» διατηρούν το δικαίωμα της πλήρους μεταγραφής του, εφόσον μείνουν ικανοποιημένοι από την παρουσία του παίκτη στο διάστημα της παραμονής του στις Ακαδημίες.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θέλει να ευχαριστήσει την Ίντερ για την ομαλή πορεία των διαπραγματεύσεων και για τη συνεργασία, ενώ θέλει να ευχηθεί στον Χρήστο υγεία και κάθε επιτυχία.»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις