Ο Ότο Ρεχάγκελ και ο σκηνοθέτης της ταινίας King Otto, Κρίστοφερ Μαρκς, μίλησαν για την ταινία που είναι αφιερωμένη στον Γερμανό και τον θρίαμβο της Εθνικής στο Euro 2004

Ήταν αναμφίβολα μία ακόμα σπουδαία στιγμή για τον πρωταθλητή Ευρώπης με την ομάδα του 2004, Ότο Ρεχάγκελ.

Η ταινία του Μαρκς με τίτλο King Otto. Ένας φόρος τιμής για εκείνον και την Ελλάδα που μας έκανε περήφανους στο Euro του 2004. Ο Γερμανός εκλέκτορας μίλησε για τα συναισθήματά του, τους παίκτες της Εθνικής αλλά και την τωρινή κατάσταση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Φανταζόσασταν ποτέ πως θα γινόταν ταινία η ιστορία σας;

Η αλήθεια είναι πως δεν φανταζόμουν ποτέ κάτι τέτοιο. Όται θα γινόταν ταινία. Ότι θα γινόμουν ταινία. Είχαν γίνει κάποιες κουβέντες αλλά όχι σε τέτοιο σημείο.

-Πιστεύετε πως θα μπορέσει να ξεπεράσει κανείς το επίτευγμά σας κάποια στιγμή; Να κάνει κάτι παραπάνω;

Περισσότερο σαν τι; Κερδίσαμε το Ευρωπαϊκό. Κανένας δεν το ξέρει. Στα επόμενα χρόνια κανείς δεν ξέρει το τι μπορεί να γίνει.

-Για εσάς οι διεθνείς του 2004 ήταν σαν παιδιά σας;

Παιδιά δεν ήταν όχι. Ήταν μεγάλοι άντρες. Ήταν από 18 έως 35 ετών. Δεν μπορούσα να τα δω ως παιδιά μου. Είχαν την άποψή τους.

-Και ένα σχόλιο για την Εθνική του σήμερα.

Εύχομαι στην Εθνική να μπορέσει να προκριθεί (στο Μουντιάλ εννοεί). Αυτό εύχομαι.

Αντρέ Μαρκς: «Στον τελικό του Euro 2004 ήμουν σε γάμο και σταματήσαμε για να δούμε το ματς»

Με μεγάλη ικανοποίηση μίλησε και ο σκηνοθέτης του King Otto, Κρίστοφερ Αντρέ Μαρκς, που έχει ελληνικές καταβολές. Ο ίδιος μάλιστα θυμήθηκε ότι ήταν σε ελληνικό γάμο στο Euro 2004.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις