Συνήθως τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού επικρατεί «ξηρασία» ειδήσεων στα μετεγγραφικά ζητήματα. Ωστόσο, η θερινή ραστώνη δεν μπορεί να βρει θέση στον Ολυμπιακό… Η επιστροφή Μπάγεβιτς και η επιθυμία τόσο του ιδίου όσο και της διοίκησης για ανανέωση της ομάδας, αποτελούν εκ των πραγμάτων εγγύηση για την έντονη δραστηριοποίηση του Ολυμπιακού τις επόμενες ημέρες με στόχο η ομάδα να βρει τα υλικά που θα την οδηγήσουν και πάλι στην «χρυσή» συνταγή της κατάκτησης της κορυφής και της δημιουργίας ενός συνόλου που θα μπορεί να διακριθεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, φαίνεται ότι το σίριαλ των μετεγγραφών δε θα διαρκέσει για πολύ… Πρόθεση όλων στον Ολυμπιακό είναι να ξεκαθαρίσουν τα πάντα ή… σχεδόν τα πάντα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.


Ο Μπάγεβιτς αναμένεται να έχει έτοιμη την μετεγγραφική «λίστα» ως τη Δευτέρα κάτι που σημαίνει ότι από τις αρχές της εβδομάδας ο Ολυμπιακός θα μπει στην τελική ευθεία της απόκτησης των παικτών που θα χρειαστούν είτε από την ελληνική είτε από τη διεθνή αγορά.


Στο στόχαστρο εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ματίας Αλμέϊδα. Ο Αργεντίνος αμυντικός μέσος είναι πρόθυμος να έρθει στον Πειραιά εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά. Στη λίστα του Μπάγεβιτς εξέχουσα θέση έχει και το όνομα του Γιάννη Οκκά (αν βέβαια μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ) αλλά και αυτά των δύο ποδοσφαιριστών του Ηλυσιακού (Σίσιτς, Γκίκα).


Στις αρχές της βδομάδας θα κληθούν στα γραφεία του συλλόγου και οι παίκτες που θα επεκτείνουν τα συμβόλαιά τους με τον Ολυμπιακό. Ο Μπάγεβιτς θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τους Μαυρογενίδη, Ανατολάκη, Κούζμπα, Κουλουχέρη (έχουν περισσότερες πιθανότητες να παραμείνουν) Καρεμπέ, Χούτο, Νινιάδη, Κατεργιαννάκη, Γκώνια.