Κώστας Μήτρογλου και Άρης είχαν ένα «γάμο» προβληματικό. Όπως συμβαίνει, λοιπόν, και στις καλύτερες οικογένειες, έτσι και τώρα το… διαζύγιο ήρθε και όπως φαίνεται θα είναι αγκάθινο, αφού οι δύο πλευρές θα λύσουν τις (οικονομικές) διαφορές τους στα δικαστήρια.

Ο «Μητρογκόλ», επί Άκη Μάντζιου δεν έπαιξε όσο κι ο ίδιος περίμενε. Με τον Μπούργος η κατάσταση ήταν διαφορετική. Ο Αργεντινός κόουτς τον ήθελε στην ομάδα και του χρόνου, απλα μ’ ένα μικρότερο συμβόλαιο.

Ο ίδιος όμως κουράστηκε. Τρεις μήνες ανενεργός, ενώ από την ομάδα του χρωστάνε ένα ποσό της τάξης των 700.000 ευρώ (πάνω – κάτω), όπως υποστηρίζεται από τον κύκλο του παίκτη.

Οι σκέψεις του Μήτρογλου

Πλέον, ο 34χρονος επιθετικός είναι κοντά στην οικογένειά του στην Γερμανία. Τόσα χρόνια περιπλάνησης στα ευρωπαϊκά γήπεδα, η σύζυγός του και τα παιδιά του δεν ήταν κοντά του. Και σήμερα το μόνο που θέλει είναι να γεμίσει με στιγμές κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Δεν κρύβει κι ο ίδιος ότι στο μυαλό του υπάρχει η σκέψη να αποσυρθεί. Τί μπορεί όμως να τον κάνει να συνεχίσει; Το να βρει μια ομάδα δίπλα στο σπίτι του, στη Γερμανία ή στην Ολλανδία για παράδειγμα.

Το όνομά σου, όμως, είναι τόσο μεγάλο που όλα τα παραπάνω μπορούν να ανατραπούν από μία πρόκληση διαφορετική απ’ αυτές που σας αναφέραμε, με τον ίδιο να κάνει κανονική προετοιμασία και φυσικά να συναντήσει ένα πιο… φιλικό περιβάλλον.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις