Την αλλαγή της ώρας έναρξης του Τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ ζήτησε η Cosmote TV από την ΕΠΟ με επίσημο έγγραφο.

Σύμφωνα πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του συνδρομητικού καναλιού, το οποίο και έχει στην κατοχή του τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια, ζήτησε με τον πλέον επίσημο τρόπο το παιχνίδι να μεταφερθεί κατά δύο ώρες, δηλαδή, από τις 20:00 στις 22:00.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, πρόκειται για μία κίνηση η οποία έχει άμεση σχέση με τον τελικό του Final-4 της Ευρωλίγκας, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ίδια ημέρα με εκείνη του τελικού Κυπέλλου, στις 21 Μαΐου, και την ίδια ώρα, στις 20:00.

Η ΕΠΟ διέψευσε την αλλαγή ημέρας

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον τελικό του Κυπέλλου να μεταφέρεται μια ημέρα αργότερα και να πραγματοποιείται στις 22 αντί για τις 21 Μαΐου (σ.σ Κυριακή αντί για Σάββατο), λόγω του Final 4 της Euroleague, προχώρησε η ΕΠΟ.

«Σε σχέση με τα δημοσιεύματα για αλλαγή ημερομηνίας του τελικού δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαϊου 2022 με ώρα έναρξης 8 μ.μ», τόνιζαν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας.

Με αυτό τον τρόπο η ΕΠΟ έβαλε τέλος στα σενάρια αλλαγής ημέρας του τελικού, με τους ανθρώπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να τονίζουν ότι δεν τίθεται θέμα μετάθεσης της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό μια ημέρα αργότερα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις