Το σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού που έχει μετουσιωθεί σε πρόταση αποκάλυψε ο μάνατζερ του Αμρ Ουάρντα για τον πελάτη του, μιλώντας σε αιγυπτιακά ΜΜΕ, από τη στιγμή που ο πρώην επιθετικός μέσος μεταξύ άλλων και του ΠΑΟΚ, έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι επιθυμία του 29χρονου είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα, παρά τις προτάσεις που έχει από την Κύπρο.

Υπενθυμίζεται ότι για το «φλερτ» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ουάρντα είχε μιλήσει και ο Κώστας Νικολακόπουλος στις 26 Απριλίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στελέχη της Ανόρθωσης ήρθαν μαζί μας σε επικοινωνία προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιο του για έναν ακόμη χρόνο, αλλά ο Ουάρντα θέλει να ζήσει μια νέα εμπειρία εκτός κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο πελάτης μου έχει πολλές προσφορές από το κυπριακό και το ελληνικό πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει τον επόμενο σταθμό του και θα κάνουμε συναντήσεις με αυτούς τους συλλόγους για να συζητήσουμε προσφορές το επόμενο διάστημα.

Μίλησα με τον Αμρ για τις προσφορές που του έγιναν από το κυπριακό πρωτάθλημα, αλλά μου μετέφερε την επιθυμία του να επιστρέψει για να παίξει ξανά στην Ελλάδα. Ο Ουάρντα θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές την επόμενη εβδομάδα, μετά τις οποίες θα πάρει την τελική του απόφαση».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις