Η Μπαρτσελόνα έχει πάρει φόρα και δεν την σταματάει κανείς. Η ομάδα του Τσάβι έχει κάνει σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις μέχρι στιγμής και θέλει να κάνει κι άλλες.

Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να κάνουν δικό τους τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα και ασκούν ασφυκτική πίεση στην Τσέλσι, κάτι που δεν αρέσει στον Τόμας Τούχελ, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του.

«Ίσως είμαι λίγο ενοχλημένος (σ.σ με τη Μπαρτσελόνα). Δεν είμαι σίγουρος για το αν θέλω να δώσω στον Αθπιλικουέτα αυτό που θέλει. Σε ένα σημείο το θέμα είναι και τι θέλουμε εμείς. Έκανα μια σύγκριση σχετικά με το πόσο παλέψαμε εμείς για να πάρουμε τον Κουλιμπαλί, ο οποίος είναι διεθνής και περίπου στην ίδια ηλικία με τον ”Άθπι”. Ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τη Νάπολι, αλλά κι ο Αθπιλικουέτα είναι διεθνής και αρχηγός στην Τσέλσι.

Τους θεωρώ κάπου στο ίδιο επίπεδο, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν το βλέπει έτσι. Οπότε δεν είναι είμαι σίγουρος για το αν θέλω να του δώσω αυτό που θέλει γιατί είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Δεν του αρέσει , αλλά καταλαβαίνει. Είναι δύσκολο για εκείνον διότι το άλλο κλαμπ τον πιέζει συνεχώς».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις