Καταφατικά απάντησε ο Παναθηναϊκός στην πρόσκληση της ΑΕΚ για τα εγκαίνια του νέου της γηπέδου. Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η «Ένωση» κάλεσε όλους τους προέδρους ΠΑΕ στην εκδήλωση της Παρασκευής.

Στην προκειμένη περίπτωση, μάλιστα, υπήρξε και απευθείας επικοινωνία και πρόσκληση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στον Γιάννη Αλαφούζο.

Παρόλο λοιπόν που ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΠΑΕ ήθελε και θέλει να δώσει το «παρών», ένα προσωπικό θέμα αναμένεται να τον κρατήσει μακριά.

Ακόμα και να μην καταφέρει ωστόσο να παρευρεθεί αυτοπροσώπως ο Γιάννης Αλαφούζος, θα υπάρξει δεδομένα διοικητική εκπροσώπηση του «τριφυλλιού» στο event.

Είπε όχι ο Σαββίδης

Η ΑΕΚ όπως έγινε γνωστό έχει προσκαλέσει τους προέδρους όλων των ομάδων της Super League για να παρευρεθούν στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της, μεταξύ αυτών και του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου του Βορρά», ωστόσο, δεν θα δώσει το παρών. Ο λόγος δεν είναι προσωπικός, αλλά επειδή ο Σαββίδης δεν συνηθίζει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Άλλωστε, σπάνια εμφανίζεται και σε αγώνες του ΠΑΟΚ (μετά το πέρας της τιμωρίας που είχε), οπότε δεν θα είναι ούτε στα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις