Με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος θέλει να αγωνίζεται σε επίπεδο εθνικών ομάδων ο στόπερ του Ολυμπιακού, Ανδρέας Ντόι, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν αλβανικά ΜΜΕ.

Από τη γειτονική χώρα τονίζεται ότι ο 19χρονος στόπερ του Ολυμπιακού δέχθηκε πρόσκληση πρόσφατα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αλβανίας, Έντι Ρέγια, όμως η απάντηση του ήταν αρνητική, με το λόγο αυτή της απόκρισης να είναι η επιθυμία του να αγωνιστεί σε εθνικό επίπεδο να αγωνιστεί με την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον κανονισμό της Ομοσπονδίας, εφόσον ένας παίκτης αρνηθεί σχετική πρόσκληση, αυτομάτως κλείνει η πόρτα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αφού δεν πρόκειται να του γίνει νέα.

Το θετικό σε αυτή την ιστορία είναι πως ο Ντόι έχει παίξει ένα φιλικό στις Ελπίδες της Αλβανίας και δεν έχει παίξει στην Εθνική ανδρών. Αυτό απλουστεύει την υπόθεση ένταξης του στην Εθνική Ελλάδος.

Ο νεαρός έχει κερδίσει με τη δουλειά του την εμπιστοσύνη του Μίτσελ, μετράει επτά συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, με μία ασίστ, ενώ πριν την U21 της Αλβανίας είχε συμμετοχές στις U17 και U19 της Ελλάδας

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις