«Στο μεταγραφικό κάδρο της Βίρτους ο Βιλντόσα»
Η ιταλική ομάδα παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Λούκα Βιλντόζα.

Σύμφωνα με το Basketballsphere, η Βίρτους Μπολόνια είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Λούκα Βιλντόζα, παρόλο που ο 29χρονος γκαρντ έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τους «ερυθρόλευκους». Οι πρωταθλητές Ιταλίας, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον καλαθοσφαιριστή και θα προσφέρουν στον παίκτη της πειραϊκής ομάδας συμβόλαιο δύο ετών και περισσότερα λεπτά συμμετοχής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιταλική ομάδα έχει και ένα πλεονέκτημα σε περίπτωση που διαπραγματευτεί με τον παίκτη, καθώς ο προπονητής της Βίρτους, είναι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, με τον οποίο ο Βιλντόσα είχε συνεργαστεί στη Μπασκόνια, με την οποία κατέκτησαν τον τίτλο της ισπανικής λίγκας το 2020,
Τη φετινή σεζόν δεν κατάφερε να βοηθήσει αρκετά την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, έχοντας 4.8 πόντους, 1.5 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ σε 17'40'' στα παιχνίδια της EuroLeague.