Stoiximan Super League: Άλλαξαν οι πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου - Κερδισμένος ο Ολυμπιακός
Η επικράτηση με 1-0 στο ντέρμπι ανέβασε τις πιθανότητες των «ερυθρόλευκων», ενώ ο Παναθηναϊκός υποχώρησε στην τέταρτη θέση των φαβορί.
Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν, επικρατώντας με 1-0 του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Το γκολ του Παναγιώτη Ρέτσου έκρινε την αναμέτρηση και έφερε αλλαγές στις εκτιμήσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Football Meets Data, οι πιθανότητες του Ολυμπιακού να στεφθεί πρωταθλητής αυξήθηκαν κατά 4,3 ποσοστιαίες μονάδες, φτάνοντας πλέον στο 30%.
Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός κατέγραψε πτώση 4,4 μονάδων και βρίσκεται πλέον στο 15,3%, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στη σχετική κατάταξη. Πάνω από τους «πράσινους» βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με ποσοστό 19,2%.
Στην κορυφή των εκτιμήσεων παραμένει η ΑΕΚ, η οποία συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου, με 35%.
Οι πιθανότητες κατάκτησης της Stoiximan Super League
- ΑΕΚ – 35%
- Ολυμπιακός – 30%
- ΠΑΟΚ – 19,2%
- Παναθηναϊκός – 15,3%
- Άρης – 0,3%
- ΟΦΗ – 0,2%