Συγκινεί ο Άρης Μουγκοπέτρος: Ακόμη και με ένα χέρι εγώ θα παίξω κλαρίνο
Ο γνωστός καλλιτέχνης θα κινηθεί νομικά εναντίον του φίλου του που του έδωσε την κροτίδα. Την Τετάρτη θα καταθέσει απολογητικό υπόμνημα.

Μήνυση κατά του πρώην φίλου του που του έδωσε την κροτίδα με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστούν τα δυο δάχτυλα του χεριού του θα καταθέσει ο μουσικός Άρης Μουγκοπέτρος.
Μέσα από το νοσοκομείο, ο γνωστός καλλιτέχνης στέλνει ακόμη ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς τους θαυμαστές του τονίζοντας ότι «Θα παίξω ξανά κλαρίνο έστω και με ένα χέρι».
Συγκινημένος, μια εβδομάδα μετά το περιστατικό που του άλλαξε τη ζωή, ο Άρης Μουγκοπέτρος από το δωμάτιο που νοσηλεύεται ανταποδίδει την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο. Είναι όλοι δίπλα του, όπως είπε, ακόμη και ο κομμωτής του, εκτός από τον κολλητό του, τον Γιάννη, που του έδωσε την κροτίδα
«Σας αγαπάω πάρα πολύ, με έχετε κάνει πολύ δυνατό και σας υπόσχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ότι θα επιστρέψω. Αν όχι και με τα δύο χέρια, με το ένα όμως θα παίζω για εσάς. Θα επιστρέψω...», ανέφερε σε βίντεο που ανήρτησε.
«Με απέτρεψαν από το να του μιλήσω» λέει ο πρώην φίλος του
Όμως, ο άνθρωπος που του έδωσε το μοιραίο πυροτέχνημα, ο πρώην φίλος του Άρη Μουγκοπέτρου, μέσω των συνηγόρων του δίνει μια πολύ διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα που συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα. Όπως ισχυρίστηκε, δεν του επετράπη να μιλήσει μαζί του.
«Ξεκίνησα για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, ωστόσο αμέσως δέχθηκα δύο τηλεφωνήματα από τον θείο του Μουγκοπέτρου, ο οποίος με απέτρεψε από το να μεταβώ στο νοσοκομείο, όπως έκανε και τις επόμενες μέρες... Ζήτησα να μιλήσω τηλεφωνικά με τον Άρη και πάλι η απάντηση που έλαβα ήταν αρνητική», λέει.
Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του κλαρινίστα υποστήριξε ότι ο επιστήθιος φίλος του εντολέα του παρέμενε άφαντος όλο αυτό το χρονικό διάστημα. «Είναι άφαντος ο πρώην κολλητός του εντολέα μου... Δεν είδαν ποτέ αυτόν τον άνθρωπο να προσέρχεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο, τόσο εγώ όσο και άλλοι άνθρωποι, δεν έχουμε δει ποτέ αυτόν τον άνθρωπο πουθενά...», δήλωσε.
Ο γνωστός καλλιτέχνης θα καταθέσει απολογητικό υπόμνημα την Τετάρτη αφού φέρει κατηγορία για παράβαση του νόμου περί πυροτεχνημάτων.