Συγκλονίζει η 46χρονη που ξυλοκοπήθηκε στην Πετρούπολη: «Έφαγα γροθιά σε σαγόνι και πρόσωπο»
Το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού μίλησε για την επίθεση που δέχθηκε από τον 39χρονο άνδρα, ο οποίος εξακολουθεί να αναζητείται από τις Αρχές.

Τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν δέχθηκε άγρια επίθεση από 39χρονο άνδρα, εξαιτίας μιας παρεξήγησης στον δρόμο, περιέγραψε η 46χρονη γυναίκα, η οποία ξυλοκοπήθηκε βάναυσα με αφορμή την προτεραιότητα.
Η 46χρονη γυναίκα συγκλονίζει μιλώντας για το πώς ξεκίνησε το σκηνικό, που κατέληξε με τον 39χρονο άνδρα, που εξακολουθεί να αναζητείται από τις Αρχές, να τη γρονθοκοπά στη μέση του δρόμου και να την αφήνει αιμόφυρτη στο έδαφος.
Όπως περιγράφει η άτυχη γυναίκα, βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τη μητέρα της όταν προσπάθησε να περάσει από ένα στενό δρομάκι, με τον οδηγό του άλλου αυτοκινήτου να μπαίνει από την αντίθετη κατεύθυνση. Κανείς από τους δύο δεν δεχόταν να κάνει όπισθεν, προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν την πορεία τους.
«Μπήκα αργά γιατί είχε λακκούβα στην είσοδο και ανέβηκε ένας κύριος, μεγαλύτερης ηλικίας από μένα, με είδε και γκάζωσε για να προλάβει να μπει στο στενό πιο γρήγορα. Αρνήθηκε να κάνει πίσω», ανέφερε στο Mega η 46χρονη.
Πίσω από το αυτοκίνητό της άρχισε να σχηματίζεται ουρά από αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κάνει όπισθεν.
«Με πρόσβαλε ότι δεν μπορώ να οδηγήσω. Του είπα "αν θέλετε να σας το κάνω εγώ πίσω το αυτοκίνητο, γιατί εσείς είστε σε αδιέξοδο, ενώ εγώ έχω πίσω μου άλλα αυτοκίνητα". Εγώ είπα "εντάξει, αφού δεν δέχεστε πίσω, θα πάρουμε την Αστυνομία"».
Τότε, όπως περιγράφει η γυναίκα, ο οδηγός του αυτοκινήτου κάλεσε τον γιο του στο τηλέφωνο. Εκείνος έφτασε στο σημείο κι ενώ η γυναίκα μιλούσε με την Άμεση Δράση, άρχισε να της ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές.
«Με χτύπησε στην αρχή στο στέρνο και στο πόδι. Δεν έπεσα με αυτά, αλλά έφαγα μια γροθιά στο σαγόνι και στο πρόσωπο. Έχω πρηστεί και δεν μιλάω και καλά. Μετά έπεσα κάτω και αυτοί σηκώθηκαν και έφυγαν. Μου λέει "θα φωνάξεις την Αστυνομία;" και κάνει κρακ και μου σπάει τον καθρέπτη. Έχω στο κεφάλι εκδορά και στον αγκώνα και πρήξιμο στην γνάθο».
«Της τραβάει δύο μπουνιές και τη σπρώχνει»
Την άγρια επίθεση που δέχθηκε η κόρη της, περιέγραψε και η μητέρα της, που ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο.
«Πάει να τον σταματήσει η κόρη μου και την αρχίζει στο ξύλο, μια κλωτσιά στα πόδια, άρχισε να την χτυπάει στα χέρια στον θώρακα και μετά της ρίχνει τρεις γροθιές στο κεφάλι. Με την τρίτη γροθιά έπεσε κάτω στο οδόστρωμα», είπε η μητέρα της 46χρονης.
Αυτόπτης μάρτυρας συμπλήρωσε: «Την πιάνει, την τραβάει από τα μαλλιά, τη φέρνει γύρο και της τραβάει και δυο μπουνιές και μετά την σπρώχνει έτσι δυνατά και έφτασε πέρα και έπεσε κάτω».