Τανάγρα: Δύο τραυματίες από θραύσματα του μοιραίου Phantom
Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.
Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από θραύσματα του μοιραίου Phantom που συνετρίβη σήμερα κοντά στην αεροπορική βάση της Τανάγρας, λίγο πριν από τις 15:00, κατά τη διάρκεια της αεροπορικής επίδειξης Athens Flying Week 2026.
Από την πρόσκρουση, κομμάτια του μαχητικού της Πολεμικής Αεροπορίας, εκτινάχθηκαν σε μεγάλη απόσταση, φτάνοντας ακόμη και εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο της συντριβής.
Από τα συντρίμμια που «εκτοξεύτηκαν», σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 40 ετών, τραυματίστηκαν στην πλάτη.
Στο σημείο βρέθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία παρέλαβαν τους δύο τραυματίες και τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Τα τραύματά τους είναι ελαφρά και η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.