Ο κύριος Άϊζακσον εμβολιάστηκε αρχές Αυγούστου χωρίς να γνωρίζει στην αρχή εάν έλαβε πραγματική δόση του δοκιμαστικού εμβολίου η εικονική Placebo από κάποιο άλλο διάλυμα.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε ότι ήταν ένας από τους εθελοντές στους οποίους χορηγήθηκε το δοκιμαστικό εμβόλιο της pfizer bioNTech.

Τα νέα αυτά εμβόλια όπως λέει ο Αμερικάνος καθηγητής αντί να μεταφέρουν μικρές και ασφαλείς δόσεις του ίδιου του ιού, μεταφέρουν ένα κομμάτι του γενετικού κώδικα του ιού ο οποίος “θα διδάξει” τα ανθρώπινα κύτταρα να παράγουν τα ίδια συστατικά του ιού.

Στη συνέχεια είναι αυτά τα ασφαλή συστατικά που ενεργοποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενούς. Πρόκειται ασφαλώς για μία επανάσταση στη βιοτεχνολογία ανάλογη με εκείνη που έφερε στην πληροφορική το γράψιμο του Κώδικα.

“Ακόμα και όταν νικήσουμε τον Covid-19 θα εμφανιστούν νέοι αλλά όταν συμβεί αυτό θα χρειαστούν μόλις μερικές ημέρες για να γραφτεί μία νέα ακολουθία RNA που θα κάνει το εμβόλιο να αντιμετωπίσει την απειλή!” προσθέτει ο καθηγητής.

Ο κ. Άϊζακσοον εμβολιάστηκε στη Νέα Ορλεάνη και γράφει ένα βιβλίο για ένα γονιδιακό εργαλείο γνωστό ως CRISPR, και είναι καλά στην υγεία του.