Την δική της πλατφόρμα εφαρμογών λανσάρει η Huawei σε ένα περιβάλλον απόλυτα ασφαλές και ευέλικτο. Mε μία περιήγηση στο Huawei ΑppGallery μπορείτε εξερευνήσετε μια γκάμα διεθνών και τοπικών εφαρμογών, τις οποίες στη συνέχεια με ένα κλικ μπορείτε να αποκτήσετε στο Android κινητό σας.

Πιστή στη φιλοσοφία της να παρέχει όλα τα δυνατά οφέλη στους καταναλωτές της, η Huawei δημιούργησε μια πλατφόρμα με εφαρμογές που κάνουν λίγο πιο εύκολη την καθημερινότητα όλων. Γι’ αυτό και η κινεζική εταιρεία εξόπλισε το App Gallery με όλες εκείνες τις υπηρεσίες, που εξυπηρετούν τις μετακινήσεις, τις συναλλαγές, τη διασκέδαση και τη διατροφή. Ήδη περισσότεροι από 460 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως αναζητούν, κατεβάζουν και μοιράζονται τις δημοφιλείς εφαρμογές στο κινητό τους.

Χαρακτηριστικά, για τα ταξίδια εντός και εκτός πόλης στο App Gallery είναι διαθέσιμο το Taxiplon Passenger, ενώ για την εύρεση σταθμών στάθμευσης αυτοκινήτων σε συμφέρουσες τιμές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ParkAround. Όσον αφορά στο φαγητό η πλατφόρμα συνεργάζεται με το efood, την δημοφιλέστερη υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού, ενώ αν θέλετε να προμηθευτείτε υλικά για να φτιάξετε το δικό σας φαγητό στο σπίτι, το App Gallery συνεργάζεται με το e-fresh, από το οποίο μπορείτε να παραγγείλετε ό,τι χρειάζεστε από το σουπερμάρκετ. Από τις υπηρεσίες φαγητού δεν λείπει και η εφαρμογή της Domino’s Pizza.

Ο κατάλογος των εφαρμογών δεν τελειώνει εδώ. Το AppGallery διαθέτει τις εφαρμογές ΟΠΑΠΔΕΗΧρυσή ΕυκαιρίαNova GoERTFlix και Viva.gr, καθώς και τα mobile apps των τραπεζών EurobankAlpha BankΕθνική Τράπεζα και σύντομα της Τράπεζας Πειραιώς. Σημειώνεται ότι για να ενταχθούν στην πλατφόρμα οι τραπεζικές εφαρμογές, το AppGallery έχει εξεταστεί με επιτυχία στα πιο απαιτητικά τεστ ασφαλείας και αξιοπιστίας.

Το AppGallery φιλοξενεί βέβαια και εφαρμογές παγκοσμίου επιπέδου. Ενδεικτικά, μόλις τον Σεπτέμβριο στην πλατφόρμα προστέθηκαν η Νο1 παγκοσμίως εφαρμογή για συγκοινωνίες Moovit, η οποία προτείνει την ιδανική επιλογή δρομολογίου για οποιαδήποτε μετακίνηση με ΜΜΜ σε 3.200 πόλεις σε 106 χώρες, καθώς και η κορυφαία εφαρμογή πλοήγησης TomTom Go Navigation, με 3D χάρτες, παρακολούθηση της κίνησης στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο κ.α Η πλατφόρμα είναι ενισχυμένη και με την εφαρμογή Bolt, της κορυφαίας εταιρείας μεταφορών στην Ευρώπη, στην οποία ο χρήστης έχει επιλογές μετακίνησης που συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων ενοικίαση ποδηλάτων και scooter.

Όπως άλλωστε έχει αποδείξει με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της η Huawei εφιστά την προσοχή της στην παρακολούθηση της υγείας αλλά και στην φυσική άσκηση. Συγκεκριμένα για πλήρη παρακολούθηση υγείας, το ΑppGallery διαθέτει το Huawei Health και για την ανάλυση της ποσότητας και της ποιότητας του ύπνου συνεργάζεται με το Sleep Cycle. Οι αθλητικοί τύποι μπορούν να κατεβάσουν το Home Workouts, το οποίο προτείνει προγράμματα άθλησης χωρίς όργανα και εξοπλισμό αλλά και το StepsApp, το οποίο μετράει τον αριθμό βημάτων που πραγματοποιεί ο χρήστης ημερησίως, εβδομαδιαίως, μηνιαίως και ετησίως. Μεταξύ άλλων διατίθεται και το Period Tracker, το οποίο βοηθά τις γυναίκες να παρακολουθούν την έμμηνο ρύση τους και τις ημέρες ωορρηξίας.

Black Friday με προσφορές

H Huawei προσφέρει τα πάντα στον καταναλωτή, όπως για παράδειγμα το πρόσφατο Huawei Month, στο οποίο ο χρήστης μπορούσε να εκμεταλλευτεί απίθανα προνόμια μέσα από το Huawei AppGallery σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες. Για ένα να είστε βέβαιοι ότι η επιβράβευση του καταναλωτή είναι στο DNA της εταιρείας, πράγμα που σημαίνει ότι πολύ συχνά θα βλέπετε τέτοιες ενέργειες από τις οποίες θα επωφελούνται οι χρήστες των HMS συσκευών, μείνετε συντονισμένοι γιατί τις επόμενες ημέρες αναμένονται πολλές εκπλήξεις.

Η Black Friday έρχεται και μαζί της πολλές προσφορές από την Ηuawei. Αναμένονται και νέα προνόμια και στο AppGallery με τις συνεργαζόμενες εφαρμογές πάντα με επίκεντρο τον καταναλωτή.