Έπεσε το Youtube: Προβλήματα παρουσιάζει από το μεσημέρι της Δευτέρας η πλατφόρμα του Youtube, με αποτέλσεμα πολλοί χρήστες να έχουν πρόβλημα στη σύνδεσή τους και στην παρακολούθηση βίντεο. Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες στην πρόσβαση στο YouTube την τελευταία ώρα σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

«Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς έχετε  πρόβλημα πρόσβασης στο YouTube αυτή τη στιγμή – η ομάδα μας το γνωρίζει και προσπαθεί να το λύσει. Είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις υπάρξουν περισσότερα νέα», αναφέρει μέσω Twitter η ομάδα του YouTube.

«To Gmail δεν μπορεί προσωρινά να έχει πρόσβαση στις επαφές σας», είναι ένα από τα μηνύματα που αντίκρισαν οι χρήστες λίγο μετά τις 14.00 ώρα Ελλάδος.

Σύμφωνα με το Reuters έχουν «πέσει» οι υπηρεσίες που παρέχει η Alphabet Ink σε YouTube, Gmail αλλά και Google Drive.

Έχουν επηρεαστεί σύμφωνα με το  DownDetector πάνω από 12.000 χρήστες του YouTube σε διάφορες περιοχές του κόσμου, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Ινδία.

Δεν υπάρχει προς ώρας κάποιο επίσημο σχόλιο για αυτή τη βλάβη από την Alphabet.

Youtube, gmail και google, εμφάνισαν προβλήματα από το μεσημέρι της Δευτέρας, όπως φαίνεται από την πλατφόρμα DownDetector.

Σε χάρτη του Down Detector, φαίνονται οι περιοχές στις οποίες έχουν αναφερθεί τα περισσότερα προβλήματα. Πρόκειται, πρακτικά, για όλο τον πλανήτη.

Μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι της Δευτέρας, οπότε και οι πλατφόρμες φαίνεται πως επανήλθαν, η Google δεν είχε τοποθετηθεί επίσημα για το πρόβλημα.

Οι χρήστες είτε δεν είχαν καμία πρόσβαση στις πλατφόρμες αυτές, είτε δεν ήταν σε θέση να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους.

Πρόκειται για ένα τεράστιο πρόβλημα που επηρέασε δισεκατομύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο αν αναλογιστεί κανείς ότι οι πλατφόρμες του τεχνολογικού κολοσού χρησιμοποιούνται τόσο από μεμονωμένους χρήστες, όσο και από εταιρείες.

Χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζουν ήδη την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Στο twitter, το #Google και #YoutubeDOWN είναι κορυφαία στα trends, με σχόλια χρηστών από όλες τις ηπείρους του κόσμου, που σχολιάζουν το περιστατικό είτε χιουμοριστικά, είτε έχουν εξοργιστεί καθώς δημιουργείται πρόβλημα με την εργασία τους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις