Πέντε συχνοί μύθοι γύρω από το (-)

Πέντε συχνοί μύθοι γύρω από το (-)

Υπάρχουν διάφοροι μύθοι γύρω από το (-) που συνήθως αφορούν τον (-)ό, τον ρόλο ή τη διάθεση των δύο φύλων στο ερωτικό παιχνίδι.

Ωστόσο πολλοί από αυτούς τους μύθους παρά το γεγονός ότι είναι συνηθισμένοι, καταρρίπτονται και δεν έχουν καμία πραγματική και ουσιώδη βάση.

Δείτε πέντε από αυτούς…

1. Ανά 7 δευτερόλεπτα οι άντρες σκέφτονται το (-): Κι όμως δεν υπάρχουν αποδείξεις γι’ αυτό. Νέες έρευνες διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες επιθυμούν και σκέφτονται το (-) όσο συχνά όσο και οι άντρες, αλλά δεν μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα λόγω των ταμπού που υπάρχουν.

2. Τα προφυλακτικά καταστρέφουν το (-): Πρόκειται για έναν ακόμη ανυπόστατο μύθο. Ίσα ίσα με την προφύλαξη το ζευγάρι απολαμβάνει χωρίς άγχος το (-) και μπορεί να απολαύσει ην πράξη χωρίς το φόβο της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης ή κάποιας μόλυνσης.

3. Το (-) πρέπει να διαρκεί πολλή ώρα: Το (-) πρέπει να διαρκεί όσο θέλετε εσείς. Πολλά ζευγάρια θεωρούν ικανοποιητική μια (-)ουαλική πράξη που διαρκεί από 3 έως 13 λεπτά σύμφωνα με ερευνητές αμερικανικού πανεπιστημίου.

4. Οι άνδρες είναι πάντα έτοιμοι για (-): Πολλοί άντρες πιστεύουν πως μπροστά σε μία ελκυστική γυναίκα πρέπει πάντα να είναι σε θέση να έχουν στύση. Αυτό δεν είναι αλήθεια, π.χ. μπορεί ο άντρας να αισθάνεται κόπωση, μπορεί να επιθυμεί να αναπτύξει πρώτα οικειότητα και συναισθηματική σχέση με τη γυναίκα, μπορεί να μην επιθυμεί να απιστήσει, να έχει ενοχές ή να μην του αρέσουν οι συγκυρίες κ.ά..

5. Όσο περισσότερη οικειότητα αναπτύξει το ζευγάρι, τόσο καλύτερο θα είναι το (-): Κι όμως στην πραγματικότητα ο μεγαλύτερος εχθρός του (-) είναι η ανία. Κάθε ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο με την πρόκληση βρει το (-)ουαλικό του στυλ που θα εξισορροπεί την οικειότητα και τον ερωτισμό. Η ανάπτυξη πολύ μεγάλης οικειότητας μπορεί να οδηγήσει τους δυο συντρόφους να από-ερωτικοποιήσουν ο ένας τον άλλο, με αποτέλεσμα η σχέση να χάσει τον αισθησιακό της χαρακτήρα.

Πηγή: baby.gr