Μετά το Λονδίνο το 2015, τη Σεούλ το 2017, το Χονγκ Κονγκ το 2018 και τη Σαγκάη τον Απρίλιο του 2019, η "Mademoiselle Privé" κάνει μια στάση στο Τόκιο. Η έκθεση θα παρουσιαστεί από τις 19 Οκτωβρίου μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2019, στο B & C HALL στο Tennoz, Shinagawa.

Με αφορμή την έκθεση που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Οκτωβρίου μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου 2019, η Αμερικανίδα σκηνοθέτης Sofia Coppola, δημιουργεί ένα video collage απονέμοντας φόρο τιμής στην Gabrielle Chanel.

Το βίντεο αποτελείται από ιστορικά στιγμιότυπα του οίκου Chanel, από τις συλλογές υψηλής ραπτικής και το άρωμα Νο5 καθώς και δημιουργίες της υψηλής κοσμηματοποιϊας συμπεριλαμβανομένης και της συλλογής "Bijoux de Diamants".

«Mademoiselle Privé»: αυτά τα δύο λόγια εμφανίζονται στην πόρτα που οδηγεί στο δημιουργικό Studio της Mademoiselle Chanel, στον τρίτο όροφο στο 31 rue Cambon στο Παρίσι.

Τώρα ο τίτλος της έκθεσης είναι μια πρόσκληση για να ανακαλύψουμε τους τρεις δημιουργικούς κόσμους της CHANEL: το Haute Couture, που είναι πάντα συνώνυμο με την ουσία του οίκου που επαναλαμβάνεται σε κάθε συλλογή, το θρυλικό άρωμα N ° 5 που δημιουργήθηκε το 1921, και τα Υψηλά κοσμήματα με την εκδοχή του "Bijoux de Diamants", της μοναδικής συλλογής της Gabrielle Chanel που σχεδιάστηκε το 1932.

Αυτό το πέμπτο κεφάλαιο του "Mademoiselle Privé" θα προσφέρει μια ονειρική βουτιά στις πηγές δημιουργίας της CHANEL, μια αισθησιακή περιπέτεια που συνδυάζει τις δημιουργικές διαδικασίες με ένα unimitable savoir-faire και μια αίσθηση απόλυτης πολυτέλειας.