Σκισμένα τζιν: Πως να σκίσεις το τζιν σου γρήγορα και εύκολα [vid]

Σκισμένα τζιν: είναι πάντα στα trends και μπορούν να φορεθούν με όλους τους τρόπους και από (σχεδόν) όλες τις ηλικίες
Σκισμένα τζιν: είναι πάντα στα trends και μπορούν να φορεθούν με όλους τους τρόπους και από (σχεδόν) όλες τις ηλικίες

Τα σκισμένα ή αλλιώς distressed τζιν έχουν κατακτήσει μια θέση στις προτιμήσεις των γυναικών και παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις τους. Και γιατί όχι άλλωστε αφού προσφέρει μια δόση ανεμελιάς στο στυλ ακόμα και των πιο «σοβαρών» στυλιστικά γυναικών

Το σκισμένο τζιν είναι ένα ρούχο χρήσιμο σε κάθε ντουλάπα, για κάθε ηλικία και μπορείς να το φορέσεις σχεδόν με τα πάντα. Δεν φεύγει ποτέ από τα trends και υπάρχει πάντα τρόπος να το εντάξεις στο street style σου. Και φέτος, μπορείς να το φορέσεις και να φτιάξεις πολλά διαφορετικά looks που θα ταιριάζουν στο στυλ σου. Με ψηλοτάκουνα ή με sneakers, αλλά και με τα strappy πέδιλα σου, το σκισμένο παντελόνι έχει μία δυναμική που κάνει πιο ανάλαφρο το αυστηρό σου ντύσιμο και δίνει μια casual διάθεση. Αν δεν έχεις ήδη ένα στη ντουλάπα σου και δεν βρίσκεις κάποιο στην αγορά που να σε ικανοποιεί απόλυτα, μπορείς πολύ εύκολα να χρησιμοποιήσεις το αγαπημένο σου τζιν και να το κάνεις μόνη σου.

Τι θα χρειαστείς

-Ένα ψαλίδι

-Μια κιμωλία 

-Ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια.

Πως να το κάνεις

Φόρεσε το τζιν σου και με την κιμωλία, σημείωσε με μια γραμμή τα σημεία που θέλεις να το σκίσεις. Βγάλε το τζιν και με το ψαλίδι κόψε τα σημεία που σημείωσες προηγουμένως. «Άνοιξε» με τα χέρια σου λίγο το σκίσιμο που μόλις δημιούργησες ανάλογα με το πόσο μεγάλο ή μικρό θέλεις το άνοιγμα. Με το τσιμπιδάκι τράβηξε μερικές κλωστές από τις ίνες του τζιν για να δημιουργήσεις ένα πιο αυθεντικό και ενδιαφέρον σκίσιμο. Έτοιμο!