«Ο πελάτης μου αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στην εξαφάνιση της Μαντλίν», δήλωσε ο δικηγόρος του βασικού υπόπτου, Κρίστιαν Μπρούνκνερ. Οι φωτογραφίες που έρχονται στο προσκήνιο από το εσωτερικό του τροχόσπιτου, με το οποίο φέρεται να πήγε οδικώς από τη Γερμανία στην Πορτογαλία το επίμαχο καλοκαίρι του 2007, προκαλούν φρίκη. Η αστυνομία βρήκε έξι στικ μνήμης με περισσότερα από 8.000 αρχεία, τα οποία περιέχουν κυρίως εικόνες και βίντεο κακοποίησης παιδιών.

Ήταν θαμμένα σε μια σακούλα σε μια τρύπα στο έδαφος, κάτω από τον νεκρό του σκύλο. Οι Αρχές εκτός από το πορνογραφικό υλικό με παιδιά, βρήκαν και πολλά κοριτσίστικα μαγιό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν είναι προφανές πότε ο Μπρούκνερ αγόρασε το 30 ποδιών Tiffin Allegro, αλλά ήταν γνωστό ότι οδηγούσε ένα όχημα που ταιριάζει με την περιγραφή του το 2007, όταν η Μαντλίν εξαφανίστηκε.

Άνθρωποι που τον γνώριζαν περιέγραψαν ένα «μεγάλο καμπερβάν κρεμ χρώματος», το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να κρύβει «ναρκωτικά και παιδιά». Η αστυνομία που ερευνά την εξαφάνιση της πενταετούς Inga Gehricke – γνωστή ως «Γερμανή Μαντλίν» – βρήκε το όχημα κατά τη διάρκεια έρευνας σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο κουτιών στη βόρεια Γερμανία, τον Μάιο του 2016. Ήταν παρκαρισμένο στη γη που αγόρασε ο Μπρούκνερ έξι χρόνια νωρίτερα σε δημοπρασία. Ο Μπρούκνερ είχε κινήσει υποψίες για την εξαφάνιση της 5χρονης Inga στο δάσος κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής εκδρομής, αλλά δεν κατηγορήθηκε ποτέ για την εξαφάνισή της.

Ένας πρώην οδηγός ασθενοφόρων, ονόματι Ντίτερ, του οποίου η κόρη γνώριζε τον Μπρούκνερ, είπε ότι του δόθηκε η ευκαιρία να δει μια φορά το όχημα. «Καθώς κοίταξα μέσα, τον ρώτησα: «κύριε Μπρούκνερ, τι κάνεις στην Πορτογαλία; Ποια είναι η δουλειά σου; Μου είπε: “Δουλεύω, βγάζω χρήματα, τρέχω μια… ειδική επιχείρηση. Μεταφέρω χόρτο (κάνναβη) στο φορτηγό μου”».

Ο Ντίτερ αποκάλυψε ακόμη μιλώντας στην Mail την Κυριακή: «Ο Μπρούκνερ μου είπε ξανά “έχω 50 κιλά χόρτο και το μεταφέρω σε όλη την Ευρώπη”». Νόμιζα ότι αστειεύτηκε εκείνη τη στιγμή. Ο Μπρούκνερ του είπε στη συνέχεια: «Στο βαν μου, μπορώ να βάλω 50 κιλά κάνναβη 0- κανείς δεν μπορεί να το δει… Μπορώ να μεταφέρω και παιδιά εδώ μέσα. Ναρκωτικά και παιδιά, είναι ένας ασφαλής χώρος στο φορτηγό. Κανείς δεν μπορεί να τα βρει. Κανείς δεν μπορεί να σε πιάσει…”»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις