Στη δημοσιότητα δόθηκαν χθες, από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, δύο σύντομα βίντεο, αντιπροσωπευτικά της συνέντευξης του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ στην Οπρα Γουίνφρεϊ. Ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί την Κυριακή στις ΗΠΑ, ενώ είναι άγνωστο αν θα μεταδοθεί και στη Βρετανία.

Στα τμήματα που προβλήθηκαν το ζευγάρι Χάρι – Μέγκαν κάθεται σε καναπέ, αντικριστά στην Οπρα, ενώ ο πρίγκιπας κρατάει τρυφερά το χέρι της εγκύου συζύγου του.

Μεταξύ άλλων, ο Χάρι εξηγεί πως η αιτία που τους οδήγησε στην απόσυρση από τα βασιλικά καθήκοντα ήταν ο φόβος του για πιθανή επανάληψη της τραγικής ιστορίας της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνας, που σκοτώθηκε τον Αύγουστο του 1997, στο Παρίσι, κυνηγημένη από τους παπαράτσι.

Ο Χάρι συνέκρινε τη μεταχείρισή της από τον «τοξικό βρετανικό Τύπο» με αυτήν της Μέγκαν. «Νιώθω ανακούφιση και ευτυχία που βρίσκομαι εδώ απέναντί σας και σας μιλάω με τη σύζυγό μου στο πλάι μου», τονίζει ο Χάρι απευθυνόμενος στην Οπρα.

«Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ πώς πρέπει να ήταν τα πράγματα (για την πριγκίπισσα Νταϊάνα) που πέρασε τη διαδικασία ολομόναχη. Είναι πολύ σκληρή η κατάσταση και για εμάς, αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις