«Αμαρτωλοί όσοι δεν εμβολιάζονται» είναι το μήνυμα που εκπέμπει η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας στους αρνητές του εμβολίου την ώρα που ο κορονοϊός στη χώρα, σαρώνει.

Ο Μητροπολίτης Ιλαρίων, επικεφαλής του τμήματος εξωτερικών εκκλησιαστικών υποθέσεων του Πατριαρχείου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρωσίας, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ανέφερε ότι όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν διαπράττουν «αμαρτία, για την οποία θα πρέπει να μετανοούν για όλη τους τη ζωή».

«Βλέπω καθημερινά περιπτώσεις όπου άτομα επισκέπτονται ιερείς με στόχο να εξομολογηθούν ότι οι ίδιοι ή δικοί τους άνθρωποι αρνήθηκαν να εμβολιαστούν και χωρίς να το θέλουν, προκάλεσαν τον θάνατο κάποιου. Η αμαρτία είναι ότι σκέφτεται κάποιος τον εαυτό του κι όχι τον άλλον», ανέφερε.

Την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021, η Ρωσία ανακοίνωσε 25.353 νέα κρούσματα κορονοϊού, περιλαμβανομένων 6.557 στη Μόσχα. Η κυβερνητική υπηρεσία διαχείρισης της κρίσης ανακοίνωσε ότι από τον covid πέθαναν 654 άνθρωποι, με τους οποίους ο συνολικός αριθμός των νεκρών ανήλθε σε 138.579.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις