Βρετανία κορονοϊός: Μία ενδιαφέρουσα συνομιλία είχε on camera ο υπουργός Υγείας, Σατζίντ Τζαβίντ, με δημοσιογράφο του Sky News, ο οποίος δεν είχε κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό.

Σε βίντεο που δημοσιεύει το τηλεοπτικό δίκτυο, ο Βρετανός υπουργός Υγείας, κουβεντιάζει με τον δημοσιογράφο Τζον Κρεγκ έξω από ένα εμβολιαστικό κέντρο και τον ρωτάει αν έχει κάνει την ενισχυτική δόση.

«Όχι είμαι 64, δεν την έχω κάνει ακόμα» απαντάει ο δημοσιογράφος και εξηγεί ότι είχε κολλήσει Covid και επίσης είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου στις 14 Ιουνίου, «άρα σύμφωνα με τον κανόνα του εξαμήνου» μπορεί να το κάνει μέχρι τις 14 Δεκέμβρη.

«Με βάση τους νέους κανόνες, μπορείς να το κάνεις και τώρα» του απαντάει ο Σατζίντ Τζαβίντ και του προτείνει να πάει μέσα στην εβδομάδα στο εμβολιαστικό κέντρο στο οποίο βρίσκονται. Ο δημοσιογράφος ρωτά τι ώρα ανοίγουν και ο Τζαβίντ του απαντά «ίσως στο κάνουν και τώρα αν θες».

Ο Κρεγκ απαντά γελώντας ότι πρέπει να επιστρέψει στη δουλειά και ο υπουργός επιμένει «υποσχέσου ότι θα το κάνεις. Πήγαινε τώρα, θα ενημερώσω εγώ το γραφείο»! «Θα πας; Θες να έρθω κι εγώ μαζί σου;» συνεχίζει ο Τζαβίντ και ο δημοσιογράφος του απαντά «να πάρω έστω το μπουφάν μου;».

Στο τέλος τον έπεισε και φαίνονται να μπαίνουν μαζί στο εμβολιαστικό κέντρο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις