Ζελένσκι: Συγκινεί ο Ουκρανός Πρόεδρος με τα όσα περιγράφει σε βίντεο στο Instagram για την καταστροφή που έχει υποστεί η χώρα του από τη ρωσική εισβολή.

«Αυτή ήταν η κόρη μου, αυτό ήταν το σπίτι μου»

Ο Ουκρανός πρόεδρος επιλέγει να μιλήσει στην αγγλική γλώσσα για την φρίκη του πολέμου στη χώρα του ενώ στο βίντεο προβάλλονται ανατριχιαστικά καρέ από τα ρωσικά χτυπήματα στις ουκρανικές πόλεις.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο Ουκρανός πρόεδρος περιγράφει με γλαφυρό τρόπο στην αγγλική γλώσσα την φρίκη του πολέμου στη χώρα του ενώ στο βίντεο προβάλλονται ανατριχιαστικά καρέ από τα ρωσικά χτυπήματα στις ουκρανικές πόλεις.

«Αυτό ήταν το σπίτι μου, αυτό ήταν το γραφείο μου, αυτός ήταν ο πατέρας μου, η κόρη μου» ακούγεται να λέει ενώ τα πλάνα δείχνουν σπίτια και κτίρια να βομβαρδίζονται, έναν άνδρα να έχει πέσει στο έδαφος ενώ κάποιος ουρλιάζει έντρομος “πατέρα” και ένα μικρό κορίτσι να μεταφέρεται κάτωχρο στο νοσοκομείο.

«Θα νικήσουμε, θα χτίσουμε νέες πόλεις, θα κάνουμε νέα όνειρα. Θα γράψουμε μια νέα ιστορία, μην αμφιβάλετε», γράφει μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησης ο Ζελένσκι.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις