Σοκ προκαλεί βίντεο που δείχνει δασκάλα σε παιδικό σταθμό να τρομοκρατεί νήπια φορώντας μία ανατριχιαστική μάσκα του Halloween. Η γυναίκα πηγαίνει μόνο πάνω από τα «κακά» παιδιά της τάξης, με αποτέλεσμα τα νήπια να κλαίνε από τον φόβο τους.

Στο βίντεο που κοινοποιήθηκε ευρέως στο διαδίκτυο, δείχνει μία δασκάλα να λέει στη γυναίκα με τη μάσκα να αποφύγει ορισμένα νήπια που «είναι καλά», λέγοντας «μην την πάρεις».

Το βίντεο που διαρκεί για περισσότερο από δύο λεπτά δείχνει τη γυναίκα να γέρνει σε ένα παιδί που ήταν «κακό» και να ρωτάει «είσαι κακός; Πρέπει να σε πάω έξω;». Το παιδί, φανερά αναστατωμένο και προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό του από τη γυναίκα με τη μάσκα, φωνάζει «όχι» και κουνάει το κεφάλι του.

Παρά την απάντησή του, η γυναίκα συνεχίζει να ουρλιάζει στο πρόσωπο του αγοριού πριν φωνάξει «καλύτερα να είσαι καλός». Τουλάχιστον τρία παιδιά διακρίνονται στη συνέχεια να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από μία βιβλιοθήκη καθώς η γυναίκα χτυπά την πόρτα.

Καθώς μπαίνει στο δωμάτιο, και τα τρία παιδιά αρχίζουν να ουρλιάζουν και να κλαίνε. Πλησιάζει τα παιδιά και μετά κυνηγάει ένα μικρό αγόρι που κλαίει και τρέχει.

Μια υπάλληλος του παιδικού σταθμού που ισχυρίζεται ότι τράβηξε τα βίντεο, μοιράστηκε μια μακρά ανάρτηση στο Facebook, λέγοντας ότι κατέγραψε τα περιστατικά όχι επειδή το θεωρούσε αστείο, αλλά επειδή προσπαθούσε να δείξει στους γονείς τις ενέργειες των συναδέλφων της, μεταδίδει η Dailymail.

Όταν άκουσα ότι επρόκειτο να το ξανακάνει, ηχογράφησα για να πάρω την απόδειξη και μετά το βίντεο εστάλη στους γονείς για να τους δείξω πώς αντιμετωπίζεται το παιδί τους», έγραψε η γυναίκα.

«Δεν το τράβηξα αυτό το βίντεο για να γελάσουμε. Δεν ήταν αστείο για μένα. Αυτή που ουρλιάζει στα παιδικά πρόσωπα ΔΕΝ είμαι εγώ. Αυτή που στέκεται δίπλα στο κορίτσι που ουρλιάζει ΔΕΝ είμαι εγώ. Αυτή που γελά στο βίντεο ΔΕΝ είμαι εγώ», είπε η Νιούμαν στο Facebook.

Είπε επίσης ότι το να καλέσει τους αστυνομικούς «δεν θα είχε αποτέλεσμα» χωρίς αποδείξεις και ότι οι κάμερες μέσα στον παιδικό σταθμό δεν λειτουργούν. Αυτό ήταν που την ώθησε να αναλάβει δράση από μόνη της. «Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Έκανα αυτό που νόμιζα ότι ήμουν καλύτερος εκείνη τη στιγμή. ΙΣΩΣ, δεν το χειρίστηκα 100 τοις εκατό όπως έπρεπε, αλλά οι προθέσεις μου ήταν καλές».

Αξιωματούχοι ερευνούν το περιστατικό

«Το τμήμα του Σερίφη της κομητείας Μονρόε έλαβε γνώση για το βίντεο από τον παιδικό σταθμό στο Χάμιλτον και συνεργάζεται με τον εισαγγελέα της κομητείας για να δει εάν υπάρχουν πιθανές ποινικές κατηγορίες που μπορούν να υποβληθούν» γράφουν στα social media.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις