Η Twitter Inc ανέστειλε σήμερα και πάλι τον λογαριασμό του Κάνιε Γουέστ, μόλις δύο μήνες αφού ο λογαριασμός του ράπερ είχε αποκατασταθεί, καθώς μηνύματά του παραβίασαν τους κανόνες αυτής της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, μετά την ανάρτηση της εικόνας ενός αγκυλωτού σταυρού που μπλέκεται με ένα άστρο του Δαυίδ.

Τον Οκτώβριο, ο ιδιοκτήτης του Twitter Ελον Μασκ, ο οποίος δηλώνει αναφανδόν υπέρ της ελευθερίας του λόγου, είχε καλωσορίσει την επιστροφή στην πλατφόρμα του ράπερ, ο οποίος είναι τώρα γνωστός ως «Γε».

Πριν από την αναστολή του λογαριασμού του την Πέμπτη το βράδυ, ο Ye δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία του Musk χωρίς πουκάμισο σε ένα γιοτ με τον CEO της Endeavor Ari Emanuel να τον ψεκάζει με έναν σωλήνα, γράφοντας: “Ας το θυμόμαστε πάντα αυτό ως το τελευταίο μου tweet”.

Ο Μασκ απάντησε στην εικόνα για να διευκρινίσει ότι το μπλόκο στον Ye από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης είναι για παραβίαση των κανόνων του Twitter – και όχι τη μη κολακευτική εικόνα: «Έκανα ό,τι μπορούσα. Παρόλα αυτά, παραβίασε και πάλι τον κανόνα μας εναντίον της υποκίνησης βίας.

Μάλιστα σχολίασε με χιούμορ τη φωτό του Γουέστ λέγοντας: «Ειλικρινά, βρήκα αυτές τις φωτογραφίες ως βοηθητικό κίνητρο για να χάσω βάρος!»

Ο λογαριασμός του Ye ανεστάλη μέσα σε μία ώρα από την ανάρτηση του κ. Musk, που έγινε ως απάντηση σε έναν χρήστη του Twitter που είχε γράψει: «Ελον, κανόνισε τον Κάνιε, παρακαλώ».

Το Twitter δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις