«Ύμνοι» της Κόμο στην επιστροφή Δουβίκα: « Ο Ποσειδώνας της λίμνης»
Ο Τάσος Δουβίκας επιστρέφει στην Ιταλία μετά το «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων και γνωρίζει την αποθέωση από τα ιταλικά μέσα.
Αναμφίβολα μία τρομερή και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του διανύει ήδη ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος είναι το «κανόνι» που στηρίζει η Κόμο την επίθεσή της.
Ο Έλληνας σέντερ φορ και η μεταγραφή του στην Ιταλία τον Φλεβάρη του 2025 έναντι 14 εκατ. από την Θέλτα, η αλήθεια είναι ότι δεν είχε προκαλέσει κάποιον τεράστια ενθουσιασμό στους φίλους της ιταλικής ομάδας που δεν ήξεραν και πολλά πράγματα για τον Δουβίκα. Αυτό άλλαξε μέσα σε δύο σεζόν και ειδικά την περσινή, που σταμάτησε στα 17 γκολ και τρεις ασίστ.
Ο Δουβίκας όλες τις προηγούμενες ημέρες έλειπε με την Εθνική μας ομάδα, για τα ιστορικά παιχνίδια με Γερμανία (Εντός και εκτός), Ολλανδία (Εντός), Σερβία (Εκτός) και στην επιστροφή του οι άνθρωποι της Κόμο τον υποδέχθηκαν με μία επική ανάρτηση που γράφει: «The Poseidon of Lake Como: Tasos Douvikas».