Διακόπηκε η δίκη για τον αστυνομικό της Βουλής: Στο εδώλιο οι δύο γονείς για βιασμό των παιδιών τους
Ξεκίνησε η δίκη για την σοκαριστική υπόθεση, με το ζευγάρι των αστυνομικών να κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών τους.
Ξεκίνησε η δίκη για την σοκαριστική υπόθεση, με το ζευγάρι των αστυνομικών να κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών τους.
Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ συνεδρίασε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στη συνέχεια εξέδωσε την απόφασή του.
Στη συμπληρωματική του απολογία ενώπιον της ανακρίτριας τα έριξε όλα στη σύζυγό του και είπε πως «όταν δικαιωθεί, θα τα ζητήσει πίσω».
Η 35χρονη, που επίσης κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα τέσσερα μεγαλύτερα παιδιά της, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι.
Ο δικηγόρος του 45χρονου αστυνομικού της Βουλής διαψεύδει ότι η συσκευή στην οποία βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, ανήκει στον πελάτη του.
Πηγές από την Αστυνομία κάνουν λόγο για βίντεο και φωτογραφίες με άλλα παιδιά και όχι τα δικά του αλλά και με τη σύζυγό του
Η 35χρονη ισχυρίστηκε ότι κράτησε το στόμα της κλειστό από φόβο και ότι είχε μιλήσει στην πεθερά της το 2016.
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Ο δικηγόρος ισχυρίζεται ότι δέχθηκε τις απειλές μετά την αποκάλυψη ότι πρόκειται να κατατεθεί αίτημα για να ελεγχθεί εάν ο αστυνομικός έδινε στη σύζυγό του ψυχοτρόπες ουσίες.
Η 35χρονη συνάντησε εκ νέου τις τρεις κόρες της, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε τη δυνατότητα να δει για πρώτη φορά και το δίχρονο αγόρι της.
Η 36χρονη έχει καταθέσει αίτημα στην εισαγγελία ανηλίκων να συναντηθεί και με τον 14χρονο γιο της, κάτι για το οποίο θα πρέπει να ανάψουν το πράσινο φως οι παιδοψυχολόγοι.
Η Σοφία Ζαχαράκη αναφέρθηκε και στα παιδιά του αστυνομικού της Βουλής, τα οποία όπως είπε «βρίσκονται σε ασφαλή και στοργικά χέρια».
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συγκλονίζει το Κοινοβούλιο. Εμπλεκόμενος και πάλι αστυνομικός.
Με μια μακροσκελή ανακοίνωση, μέσω του δικηγόρου της, Ιωάννη Μπαρκαγιάννη, η 35χρονη αστυνομικός κατηγορεί τον σύζυγο της ότι «θέτει διαρκώς σε κίνδυνο το έμβρυο που κυοφορεί».
Ο γιος του αστυνομικού της Βουλής φιλοξενείται σε προνοιακή μονάδα εκτός Αθηνών και δείχνει σημάδια βελτίωσης, καθώς γράφτηκε σε σχολείο και θα ξεκινήσει να φοιτά.
«Έλεγα στην σύζυγό του να πάμε για καφέ και κοίταγε εκείνον για να απαντήσει», ανέφερε φίλη του 45χρονου αστυνομικού.
Όταν οι διερχόμενοι κατάλαβαν ποιος ήταν ο κρατούμενος που είχε μεταχθεί άρχισαν να τον βρίζουν και να εκφράζονται με πολύ βαριές εκφράσεις.
Αγωνία για την τύχη των παιδιών του αστυνομικού, που βίωσαν στιγμές φρίκης μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
Ο 45χρονος συνελήφθη μέσα στις φυλακές όπου κρατείται και θα μεταφερθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Δικαστική απόφαση απαγορεύει στον 45χρονο να έχει κάθε είδους επικοινωνία με την 35χρονη σύζυγό του.