Χαλκιδική: Τέλος στις έρευνες για τις γυναίκες που έκαναν SUP - Δεν επιβεβαιώνεται ότι αγνοούνται
Οι λιμενικές αρχές θα διερευνήσουν την κλήση που έλαβαν τα μεσάνυχτα, προκειμένου να διαπιστώσουν αν πρόκειται για κάποιο κακόγουστο αστείο.

Σταμάτησαν οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή της Βουρβουρούς, στη Σιθωνία Χαλκιδικής, καθώς -σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση- δεν επιβεβαιώνεται ότι υπάρχουν άτομα που αγνοούνται.
Οι αρμόδιες λιμενικές αρχές θα διερευνήσουν την κλήση που έλαβαν τα μεσάνυχτα, η οποία έκανε λόγο για δύο αγνοούμενες.
Συγκεκριμένα, το Λιμενικό ενημερώθηκε πως αγνοούνται δύο άτομα που έκαναν SUP (σανίδα όρθιας κωπηλασίας) και είναι πιθανότατα αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίες ξεκίνησαν από την παραλία Φάβα. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες με ένα σκάφος του Λιμενικού Σώματος, αλλά και ιδιωτικά σκάφη, οι οποίες ήταν άκαρπες.
Μάλιστα, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ανακοίνωσε νωρίτερα ότι «μετά από αίτημα του Λιμενικού Σώματος έχει κινητοποιηθεί και το διασωστικό σκάφος Rescue 3 της ΕΟΔ Χαλκιδικής, με 5μελές πλήρωμα για συνδρομή στις έρευνες».