Καρυστιανού κατά Αυγερινού: «Ο τρόπος που φεύγει κάποιος δείχνει τον χαρακτήρα του»
Η Μαρία Καρυστιανού σχολίασε για πρώτη φορά την αποχώρηση του Θανάση Αυγερινού, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να αποχωρήσει.
Η Μαρία Καρυστιανού σχολίασε για πρώτη φορά την αποχώρηση του Θανάση Αυγερινού, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να αποχωρήσει.
Καυστική ανάρτηση του δημοσιογράφου, που γράφει πως πλέον δεν έχει ουδεμία ευθύνη για την επικοινωνιακή δραστηριότητα της «ΕΛΠΙΔΑΣ για τη Δημοκρατία».
Η συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη στην Πινακοθήκη Λάρισας παρουσιαζόταν ως το κλείσιμο των πολιτικών δράσεων της προέδρου της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία».
Τι ανέφερε η πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» για Κωνσταντοπούλου, Τέμπη, Πλακιά, κυβέρνηση και το πρόγραμμα του κόμματος.
Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 25,7%, η ΕΛΑΣ 14,5% και το ΠΑΣΟΚ 9,5%.
Σε κορυφαίο πρόβλημα για τους πολίτες αναδεικνύεται μέσα από μία ακόμη δημοσκόπηση η ακρίβεια.
Εννιά στους δέκα πολίτες θεωρούν την ακρίβεια ως το σημαντικότερο ή από τα πιο σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζει σήμερα η κοινωνία.
Στο 29% η ΝΔ και στο 17,6% η «Συμπαράταξη». Τρεις μονάδες έχασε από τον Δεκέμβριο το ΠΑΣΟΚ. Για την ακρίβεια και την οικονομία θα πάνε στις κάλπες οι πολίτες, το στεγαστικό «μπαίνει» στα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας.
Θα έπρεπε να ζητηθεί δημόσια συγγνώμη, είπε το πρώην στέλεχος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία», Όθως Ιακωβίδης, εξαπολύοντας πυρά στην Μαρία Καρυστιανού.
Βαρύτατοι υπαινιγμοί κατά της Μαρίας Καρυστιανού από πρώην συνεργάτη της στην Κρήτη με αφορμή το ακίνητο το οποίο πάρθηκε από την ίδια, μέσω εταιρείας, από πλειστηριασμό.
Σκληρή «μάχη» για τους αναποφάσιστους θα δώσουν, όπως φαίνεται στη δημοσκόπηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας.
«Με πρώτη την Πρόεδρο του Κινήματος Μαρία Καρυστιανού, έχουμε πολλοί από μας ζήσει τον απερίγραπτο πόνο για την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του κόμματος.
Ανοίγει τη διαφορά της από το ΠΑΣΟΚ η «Συμπαράταξη» του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μπαίνει πλέον καθαρά στη δεύτερη θέση και στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό.
H παρουσία των δυο νέων κομμάτων από την Μαρία Καρυστιανού και τον Αλέξη Τσίπρα δείχνει να αναδιατάσσει τα δεδομένα στο χώρο της αντιπολίτευσης. Το πολιτικό σκηνικό αλλάζει αλλά δεν ανατρέπεται.
Δημοσκόπηση ALCO για FLASH: Μπροστά 9,3% η ΝΔ από ΕΛΑΣ. Άνοδος Τσίπρα, πτώση Καρυστιανού.
Το προσωρινό όργανο θα λειτουργήσει έως τη διεξαγωγή του πρώτου Συνεδρίου του Κινήματος και θα έχει τον πολιτικό και οργανωτικό συντονισμό.
Που «κλειδώνουν» τα ποσοστά για Αλέξη Τσίπρα και Μαρία Καρυστιανού. Η μάχη για τη δεύτερη θέση, το «κόμμα» Σαμαρά και τα μεγάλα «αγκάθια» που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Η πρόεδρος της Ελπίδας για τη Δημοκρατία, έκανε λόγο για εκβιασμούς, προσπάθειες αγοράς υποψηφιοτήτων και εσωκομματικές μεθοδεύσεις.