Βίκυ Χατζηβασιλείου στο «Love Debate» του FLASH: «Στην υπόθεση Μαζωνάκη, έγιναν τερατώδη λάθη»
Πως μπορείς να κάνει μια τέτοια πράξη σε ένα ιατρείο της γειτονιάς, είπε η παρουσιάστρια για την πλασμαφαίρεση της οδού Καρνεάδου.
Kαλεσμένη το «The Love Debate by Lagios» του FLASH, βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Ο Γιώργος Λάγιος και η παρουσιάστρια έκαναν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και μίλησαν για όλα. Για την πολυετή παρουσία της Βίκυς Χατζηβασιλείου στην τηλεόραση, την σχέση της με τους άντρες και την απιστία αλλά και την περίοδο που είχε τα ηνία της εκπομπής «Πάμε Πακέτο».
Η συζήτηση δεν μπορούσε να μην πάει και στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη. Η παρουσιάστρια που ανάμεσα σε άλλα ασχολείται και με το well being, είπε την άποψη της για τις εναλλακτικές θεραπείες, αλλά και τον τρόπο που εκείνη επιλέγει να φροντίζει τον εαυτό της.
«Δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε τις εναλλακτικές θεραπείες στο σύνολο τους . Συμφωνώ ότι έγιναν τραγικά λάθη σε αυτό το ιατρείο (Σ.σ. της Καρνεάδου), όμως από την άλλη να σκεφτούμε ότι υπάρχει κόσμος που έχει ανάγκη να θεραπευτεί κάπως διαφορετικά, από το να πάρει μια φαρμακευτική αγωγή. Η οποία φαρμακευτική αγωγή είναι χημεία. Εγώ δεν παίρνω ούτε ένα παυσίπονο, δεν νιώθω ότι θα το λύσω το θέμα μου με ένα παυσίπονο.»
Όσον αφορά την διαδικασία της πλασμαφαίρεσης η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε χαρακτηριστικά: «Πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί. Πως μπορείς να κάνεις μια τέτοια πράξη σε ένα ιατρείο της γειτονιάς. Δεν γίνονται αυτά. Αυτα είναι τερατώδη λάθη και εδώ υπάρχει ένα τεράστιο έλλημα των ελέγχων που γίνονται στα ιατρεία και δυστυχώς θα πω το ουδεν κακό αμιγές καλού. Με αυτό το δραματικό περιστατικό με τον Γιώργο Μαζωνάκη, νομίζω ότι θα γίνουν περισσότεροι έλεγχοι και κάπως θα καθαρίσει ο κόπρος του Αυγείου με όλο αυτό το κομμάτι.»