Χρυσικάκος: Τα ζευγάρια πρέπει να κοιμούνται σε ξεχωριστά σπίτια - Έφαγα χαστούκι από γυναίκα επειδή...
Μιλώντας για τις απώλειες της μητέρας του και της αδελφής του ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι χρειάστηκε νσ βοηθηθεί από ψυχίατρο.
Ο Τάκης Χρυσικάκος μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και για τις απώλειες που έχει βιώσει τις οποίες κατάφερε να ξεπεράσει με την βοήθεια ειδικού.
«Ήταν πολύ δύσκολο να χάσω τη μητέρα μου σε νεαρή ηλικία. Ήταν το πιο δύσκολο που θα μπορούσε να γίνει. Είπα ότι αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί. Και φαίνεται ήταν ανοιχτοί οι ουρανοί γιατί έχασα τη μητέρα μου και μετά από τρία χρόνια έχασα και την αδερφή μου. Αυτό με οδήγησε στην κατάθλιψη. Το ξεπέρασα σε έξι μήνες με τη βοήθεια του ψυχιάτρου μου που μου έδωσε θεραπεία για έξι μήνες. Ξυπνούσα και το μαξιλάρι μου ήταν μούσκεμα γιατί μάλλον έκλαιγα στον ύπνο μου» παραδέχθηκε στην εκπομπή «Happy Day».
Μιλώντας για θέματα πιο προσωπικά δήλωσε: «Τα ζευγάρια πρέπει να κοιμούνται σε ξεχωριστά σπίτια. Όλοι έχουμε και κακές στιγμές. Δεν χρειάζεται το άλλο πρόσωπο να ζει τις κακές μας στιγμές που στιγματίζουν αυτή την σχέση. Είχα πολύ “πλούσια” και υπερβολική ερωτική ζωή. Έχω φάει χαστούκι από γυναίκα επειδή μετά από την ερωτική πράξη της είπα να φύγει».
