Τους 164,2 εκατομμύρια συνδρομητές έφτασε το Disney Plus μέχρι την 1η Οκτωβρίου, αυξάνοντας για ένα ακόμα τρίμηνο τα μέλη του

Πρακτικά στο τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους κέρδισε επιπλέον 12,1 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, την ώρα που οι αναλυτές έκαναν προβλέψεις για 8,9 εκατομμύρια συνδρομητές, σπάζοντας έτσι κατά ένα μεγάλο ποσοστό τις προβλέψεις.

Συνολικά, οι συνδρομητές όλων των streaming υπηρεσιών της Disney που περιλαμβάνει τα Disney+, Disney+ Hotstar, Hulu και ESPN+ έχουν ξεπεράσει τους 235 εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο, την ώρα που το προηγούμενο τρίμηνο ο ίδιος αριθμός βρισκόταν στα 221.1 εκατομμύρια συνδρομητές.

Το Netflix που βρίσκεται;

Φυσικά, ο μεγάλος αντίπαλος του Disney Plus δεν είναι άλλος από το Netflix, το οποίο με τη σειρά του ανακοίνωσε αύξηση στους συνδρομητές του, ύστερα από δύο συνεχόμενα τρίμηνα με πτωτική τάση, φτάνοντας συνολικά τους 223.1 εκατομμύρια συνδρομητές. Την ίδια ώρα το HBO Max της Warner Bros. Discovery έκλεισε το τρίμηνο με 95 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως.

Αυτή η συνεχόμενη αυξητική τάση του Disney Plus και το γεγονός πως δεν έχασε τη φόρα του έρχεται να προστεθεί στο γεγονός ότι ακόμη δεν έχει λανσάρει το φθηνό του πακέτο, σε σχέση με το Netflix το οποίο έκανε σπριντ για να το προλάβει. Το πακέτο με διαφημίσεις του Disney Plus θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις