Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη - Τις πρώτες εβδομάδες με το μωρό στο σπίτι έκλαιγα»
Η στήριξη του συζύγου της Γρηγόρη Μόργκαν είναι πολύ σημαντική για εκείνη. «Αν δεν είχα εκείνον δεν θα τα είχα καταφέρει» εξομολογήθηκε.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βιώνει την πρωτόγνωρη για εκείνη εμπειρία της μητρότητας και πολλές φορές μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με τους followers της στα social media.
Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Γρηγόρη Μόργκαν. «Είμαι κουρασμένη και άυπνη, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη. Δεν το αλλάζω με τίποτα. Δεν έχω ζήσει κάτι πιο δυνατό και ουσιαστικό. Εγώ ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια και με τον Γρηγόρη είχαμε κοινούς στόχους, οπότε αυτό ήρθε πολύ άνετα. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή και μας ολοκλήρωσε ως ζευγάρι» εξομολογήθηκε.
Μιλώντας για τον τοκετό η αθλητικογράφος εξήγησε: «Επειδή είχα ακούσει αρκετές ιστορίες από φίλες μου, είχα έναν φόβο με τον τοκετό. Τελικά όμως, γέννησα πάρα πολύ γρήγορα και δεν κατάλαβα τίποτα. Είχαμε πάρει μια φουσκωτή πισίνα την οποία είχαμε βάλει στην ταράτσα του σπιτιού μας. Μια μέρα είχα μπει στην πισίνα και άρχισα να έχω κάτι πόνους. Εκεί μάλλον μου έσπασαν τα νερά και μετά πήγα στο μαιευτήριο. Ήταν πολύ συνεργάσιμος ο μικρός, γέννησα πολύ γρήγορα».
«Πέρασα μια ελαφριάς μορφής επιλόχειο κατάθλιψη. Τις πρώτες εβδομάδες που ήμουν με το μωρό στο σπίτι έκλαιγα γιατί έλεγα ότι δεν θα τα καταφέρω. Με είχαν πιάσει ενοχικά χωρίς λόγο. Για εμένα μέχρι στιγμής το πιο δύσκολο πράγμα είναι ο θηλασμός. Το προσπαθώ γιατί θέλω να υπάρχει αυτό το δέσιμο με το μωρό. Νιώθω ενοχές να σταματήσω τον θηλασμό αλλά το κυριότερο πράγμα είναι να είναι καλά η μαμά» συμπλήρωσε.
Η στήριξη που έχει από τον Γρηγόρη Μόργκαν είναι πολύ σημαντική για εκείνη, όπως λέει. «Ο ρόλος του άντρα σε όλο αυτό, είναι πολύ σημαντικός. Αν δεν είχα τον Γρηγόρη, δεν θα τα είχα καταφέρει, γιατί η ψυχολογία μου δεν είναι έτσι όπως θα έπρεπε να είναι, γιατί δεν έχω χρόνο για εμένα. Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να εμπιστευτώ».
