Σε ειδικά διαμορφωμένο κελί στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα. Η μεταφορά της στο συγκεκριμένο κελί έγινε μετά από δικό της  η φερόμενη ως δράστιδα επιθυμεί να είναι απομονωμένη από τις υπόλοιπες κρατούμενες. Μάλιστα, πρόκειται να προαυλίζεται σε διαφορετικές ώρες από τις υπόλοιπες, καθώς υπάρχει φόβος να δεχθεί επίθεση από άλλες συγκρατούμενες της.

Νωρίτερα το πρωί η 35χρονη αφού πέρασε το κατώφλι του Ανακριτή παρέμεινε αμίλητη. Η κατηγορούμενη κρίθηκε προφυλακιστέα. Σημειώνεται πως η 35χρονη έφτασε στην Ευελπίδων στις 09.30 το πρωί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής. Η παρουσία της στο ανακριτικό γραφείο διήρκεσε ελάχιστα.

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολογική; κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε» σημείωσε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η 35χονη είναι η δράστιδα»

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι μίλησε μέσα από το MEGA ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, κατά τη διάρκεια των ερευνών, όταν οι αστυνομικοί έδειχναν τη φωτογραφία της 35χρονης γυναίκας πλέον ως μία από τις υπόπτους της επίθεσης, η Ιωάννα τους απάντησε ότι την γνωρίζει και ότι δε θα της έκανε κακό.

«Κάποια στιγμή της έδειξαν κάτι φωτογραφίες, που μάλιστα η Ιωάννα μου μετέφερε ότι της έδειχναν κάποιες άσχετες φωτογραφίες» είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος, δήλωσε πως ενημέρωσε την Ιωάννα για την προφυλάκιση της 35χρονης, με το θύμα της επίθεσης να μην μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει ότι δράστις της επίθεσης είναι η 35χρονη.

«Μια ηθική, μικρή ικανοποίηση υπάρχει. Πραγματικά έχει πέσει από τα σύννεφα. Την είχε δει ελάχιστα» τόνισε. Ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στο γεγονός πως όλο το σχέδιο της επίθεσης ήταν πολύ καλά οργανωμένο, ενώ σημείωσε πως δε θα ήταν απίθανο η δράστις να προέβαινε και σε άλλη παρόμοια ενέργεια μετά την επίθεσή της στην Ιωάννα.

«Για να φτάσει η αστυνομία στα ίχνη της μετά από 20 μέρες, είχε κάνει καλό σχεδιασμό. Δε θα μου έκανε καμία εντύπωση να συνέχιζε να χτυπά με τον ίδιο τρόπο, ρίχνοντας καυστικό υγρό και σε άλλες κοπέλες».

Τράπουλα Χαλ συμβουλευόταν η 35χρονη

Αναπάντητα ερωτήματα φέρνει στην επιφάνεια ένα χειρόγραφο σημείωμα της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, και που είδε το φως της δημοσιότητας από τους άντρες της ασφάλειας. Στο ιδιόχειρο αυτό σημείωμα,  που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία και βρίσκεται πλέον στα χέρια των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, η κατηγορούμενη γράφει:

ΧΑΛ
“ή κλειδώνει ή αγύριστο κεφάλι…. πάλι θα περάσουμε ωραία
Δουλειά να προσέξω – φίδι ή θάνατο να προσέξω με μια κάτω των 30 είναι πιστός θα μου πει κάτι ευχάριστο
έχει φίδι στην δουλειά του – Πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει”

Εκ πρώτης όψεως το σημείωμα της 35χρονης φαίνεται εντελώς ακατάληπτο, ωστόσο αυτοί που ξέρουν μπορούν να αναγνωρίσουν ότι πίσω από τα «ιερογλυφικά» κρύβονται μόνο κάποιες απλές σημειώσεις με όσα της… αποκάλυψαν τα χαρτιά, ίσως από κάποια χαρτορίχτρα που απλά συμβουλεύτηκε η φερόμενη ως δράστρια για να της πει το μέλλον και γιατί όχι ίσως για να “δέσει” τη σχέση της με τον 40χρονο άνδρα, “μήλον της έριδος”.  Στο ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης μεταξύ άλλων αναγράφεται η λέξη ΧΑΛ η οποία δεν πρόκειται για αρχικά λέξεων, αλλά για τη γνωστή τράπουλα χαρτομαντείας «ΧΑΛ»,

Τι είναι η τράπουλα Χαλ (Ηal)

H Χαλ (Ηal), είναι μια τράπουλα που πολλές χαρτομάντισσες χρησιμοποιούν για να προβλέψουν το μέλλον. Ο Ηal. G. ο δημιουργός αυτής της τράπουλας, ασχολήθηκε πάρα πολλά χρόνια με τα μυστήρια της Σφίγγας και μελέτησε τις απόκρυφες επιστήμες. Συγκέντρωσε και αποκρυπτογράφησε σήματα από τις Ασιατικές χώρες, την Ινδία, την Αίγυπτο, που έχουν σχέση με τις επιστήμες αυτές και περιέλαβε κάποια από αυτά –κατάλληλα προσαρμοσμένα-στην τράπουλά του.

Σε 32 κάρτες –οι 29 έχουν 2 σήματα στην πάνω αριστερή και κάτω δεξιά γωνία- περιλαμβάνει τα 12 ζώδια, τους πλανήτες που τα κυβερνούν και σχήματα που αφορούν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής μας.

«Η τράπουλα του Hal στα χέρια όσων τη χρησιμοποιούν σωστά, δείχνει με απόλυτη ακρίβεια το χαρακτήρα και τις προθέσεις των ατόμων που κυριαρχούν στη ζωή μας, την πορεία μιας ερωτικής σχέσης και καθορίζει χρονικά μια επανασύνδεση, ένα χωρισμό ή μια επισημοποίηση.
Αποκαλύπτει επίσης την εξέλιξη των οικονομικών θεμάτων και είναι ο καλύτερος σύμβουλος για επαγγελματικά ζητήματα, αφού προβλέπει όχι μόνο την επαγγελματική πορεία των ατόμων, αλλά και την κατάλληλη χρονική στιγμή για επενδύσεις, επεκτάσεις, προσλήψεις, δάνεια κ.λ.π», γράφει διαφήμιση γνωστής μελλοντολόγου.

Την τράπουλα Χαλ συμβουλευόταν η 35χρονη Έφη για να μάθει το μέλλον της. Ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν έριχνε τα χαρτιά μόνη της και σημείωνε τα… συμπεράσματά της ή αν είχε απευθυνθεί σε κάποιο άλλο άτομο που γνώριζε τη μέθοδο. Αν ισχύει το δεύτερο καμία  μελλοντολόγος τελικά δεν κατάφερε  να προβλέψει την αναπάντεχη τροπή που πήρε η ζωή της 35χρονης, της φερόμενης ως δράστριας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις