Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με την «εισβολή» ενός μικρού κοριτσιού στο δωμάτιο, όπου η μητέρα της μιλούσε μέσω skype στο BBC. Η επίκουρη καθηγήτρια παγκόσμιας πολιτικής της υγείας στο London School of Economincs, Κλερ Γουένχαμ, αναφερόταν στο θέμα των τοπικών lockdowns στη Βρετανία, όταν ξαφνικά, εμφανίστηκε στο πλάνο η κόρη της και άρχισε να της μιλάει κρατώντας στο χέρι της μία ζωγραφιά με έναν μονόκερο. Η Γουένχαμ συνέχισε να μιλά για περισσότερο από ένα λεπτό, ενώ η κόρη της, Σκάρλετ, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τραβήξει την προσοχή της, ανεβαίνοντας τελικά στο γραφείο και κουνώντας τη ζωγραφιά της μπροστά στην κάμερα.

Η Γουένχαμ την κατέβασε από το γραφείο, συνεχίζοντας να μιλάει και τότε η Σκάρλετ πήγε προς το πίσω μέρος του δωματίου όπου προσπάθησε να επιλέξει το καλύτερο ράφι για να βάλει την ζωγραφιά της. Ο παρουσιαστής του BBC, Κρίστιαν Φρέιζερ, μίλησε στο κορίτσι, ρωτώντας το όνομά της και λέγοντας: «Σκάρλετ, πιστεύω πως δείχνει καλύτερη στο κάτω ράφι… και είναι ένας υπέροχος μονόκερος».

Η μικρή πήρε θάρρος, πλησίασε την κάμερα και ρώτησε επίμονα τη μαμά της: «Μαμά πώς τον λένε;» Αφού ο Φρέιζερ της είπε το όνομά του, έδειξε ικανοποιημένη και έφυγε από την οθόνη, ενώ η μητέρα της ολοκλήρωσε τη συνέντευξη, δείχνοντας μεγάλη επιμονή και υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού. Το βίντεο μάλιστα, έχει συγκεντρώσει πάνω από 745.000 προβολές.

Η Γουένχαμ προσπαθεί ν’ απομακρύνει την κόρη της από την οθόνη

Συνέντευξη πολιτικού γίνεται viral λόγω «παρέμβασης» παιδιού

«Τι θα λέγατε εσείς υπό αυτές τις συνθήκες;» ρώτησε η παρουσιάστρια της εκπομπής του BBC τον σκιώδη υπουργό Υγείας των Εργατικών, στις 11 Απριλίου του 2020. Αυτή ήταν η τελευταία φράση που είχε σχέση με την πολιτική γιατί από εκεί και μετά το λόγο πήρε η κόρη του Τζόναθαν Άσγουορθ, η οποία εμφανίστηκε στην οθόνη μασώντας ένα ζαχαρωτό και προσπαθώντας να κινήσει την προσοχή του πατέρα της σε ένα ζήτημα που προέκυψε και αφορούσε το ποσό των δέκα λιρών. Ο βουλευτής προσπαθεί να την διώξει με το χέρι του και φωνάζει: «Κορίτσια, είμαι στην τηλεόραση!»

Ωστόσο τα κορίτσια δεν συγκινούνται από την έκκληση και συνεχίζουν να διαφωνούν. «Είμαι σαν αυτόν τον ακαδημαϊκό από την Κορέα», λέει ο Άσγουορθ ενώ η φασαρία συνεχίζεται.  «Θα γίνω viral!» συνειδητοποιεί – έχοντας απόλυτο δίκιο. Στο μεταξύ η παρουσιάστρια του λέει πως καταλαβαίνει ότι είναι η Κυριακή του Πάσχα και υπάρχει αναστάτωση στο σπίτι. Εκείνος εξηγεί πως η γιαγιά τους έστειλε χρήματα για τις γιορτές και μάλλον το πρόβλημα είναι η μοιρασιά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις