Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του νεαρού Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος τον Αύγουστο του 2012 εξαφανίστηκε για πάντα. Ως εγκέφαλος της υπόθεσης έχει καταδικαστεί επιστήθιος φίλος της οικογένειας του Μάριου, ενώ σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, η πρόταση του Εισαγγελέα έγινε δεκτή, και ασκήθηκαν διώξεις κατά της συζύγου του 77χρονου «εγκεφάλου» και των δύο παιδιών του που υπηρετούσαν σε σημαντικές θέσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί το πτώμα του άτυχου Μάριου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδα anikolouli.gr, την Τετάρτη ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία από κοινού και αρπαγή κατά συναυτουργία σε βάρος και των εννέα εμπλεκομένων της 1ης ομάδας του «εγκεφάλου» που υπέδειξε και πρότεινε στα συμπεράσματα της απόφασής του, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η υπόθεση θα παραπεμφθεί στον Ανακριτή, όπου αναμένονται νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση, ενώ αφορά στα εξής άτομα:

  • Την σύζυγο του 77χρονου βασικού κατηγορούμενου,
  • Τον γιο του 77χρονου, αστυνομικός της κρατικής ασφάλειας,
  • Τον δεύτερο γιο του 77χρονου, επίσης αστυνομικός,
  • Δύο άτομα στα οποία ο 77χρονος ανέθεσε να εξαφανίσουν το πτώμα του Μάριου,
  • Τρία άτομα τα οποία παρείχαν κάλυψη στην εγκληματική ομάδα και κυρίως στον 77χρονο «αρχηγό» και
  • Ιδιοκτήτη εταιρία με οχήματα προς απόσυρση και φίλος του 77χρονου.

Οι παραπάνω τρεις ήταν υπάλληλοι στην εταιρία.

Ο Μάριος σε παλαιότερη φωτογραφία με τη μητέρα του

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούλιο του 2019, για την υπόθεση καταδικάσθηκαν: ο 77χρονος «φίλος της οικογένειας» και βασικός κατηγορούμενος σε ισόβια και κάθειρξη 20 ετών για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αρπαγή, απόπειρα εκβίασης και σύσταση συμμορίας. Ο άνδρας που έκανε τα απειλητικά τηλεφωνήματα στη μητέρα του Μάριου σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή για απόπειρα εκβίασης. Ο τρίτος κατηγορούμενος – συνεργός του 77χρονου σε δύο έτη με αναστολή για σύσταση συμμορίας. Ο τέταρτος σε ποινή φυλάκισης τριών ετών εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα για σύσταση συμμορίας.

Η εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη εντόπισε έξω από τα Καμένα Βούρλα το νταμάρι με το παλιό καμίνι, όπου οι δράστες εικάζεται ότι έκαψαν και εξαφάνισαν το πτώμα του 26χρονου. Οι δικαστές του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών στην απόφασή τους «δείχνουν» το σημείο που θεωρούν ότι βρίσκεται το πτώμα του Μάριου: «Δύο από τους φερόμενους ως δράστες, οδηγώντας ένα αυτοκίνητο μάρκας FIAT DOMPLO, έχοντας πίσω την σορό του Μάριου με δεκαπέντε σακιά κάρβουνο για να περιορίσουν τις οσμές από την αποσύνθεση, ακολούθησαν μία διαδρομή από περιφερειακούς δρόμους και παλαιές εθνικές οδούς για να αποφύγουν τυχόν ελέγχους της Αστυνομίας», αναφέρουν οι Δικαστές για τα Καμένα Βούρλα.

Διαβάστε: Μάριος Παπαγεωργίου: Το νταμάρι που βρίσκεται το πτώμα του 26χρονου και η Νικολούλη

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις