Αποκαλύψεις που σοκάρουν έρχονται στο φως για τη διπλή δολοφονία, που έγινε το βράδυ της 6ης Ιουλίου 2007 και εξιχνιάστηκε 13 χρόνια μετά. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, έπειτα από εξαντλητική έρευνα, κατάφεραν να φτάσουν στην άκρη του νήματος, ακόμα και για το γεγονός πως ο δράστης επιστράτευσε έναν από τους υπαλλήλους του, ο οποίος είχε την ειδικότητα του παρασκευαστή και κόφτη γύρου, προκειμένου να τεμαχίσει τις σορούς μάνας και κόρης, με αμοιβή ύψους 10.000 ευρώ.

Τα τεμαχισμένα πτώματα δεν βρέθηκαν ποτέ, καθώς οι κατηγορούμενοι το μοιραίο βράδυ τα πέταξαν σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ώστε να είναι αδύνατος ο εντοπισμός τους. Για τις δύο γυναίκες από τη Γεωργία, είχε δηλωθεί η εξαφάνιση από τους συγγενείς τους, τρεις ημέρες έπειτα από το άγριο φονικό, χωρίς βέβαια οι δικοί τους άνθρωποι να γνωρίζουν πως μητέρα και κόρη είχαν δολοφονηθεί με άγριο τρόπο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 21χρονη κόρη του θύματος, κάποια στιγμή άρχισε να εργάζεται σ’ ένα από τα τρία ψητοπωλεία που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας ο 54χρονος Πακιστανός και περιστασιακά σε μίνι μάρκετ, επίσης ιδιοκτησίας του ιδίου προσώπου.

Σύμφωνα με την ομολογία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, εκείνη την εποχή άρχισε να συνδέεται ερωτικά με τη νεαρή κοπέλα, μολονότι ο ίδιος είναι παντρεμένος και πατέρας έξι παιδιών. Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση – ομολογία του 54χρονου, κάποια στιγμή η μητέρα της 21χρονης, μαθαίνοντας τη σχέση του παιδιού της με τον εργοδότη της, αντέδρασε και άρχισε να τον ενοχλεί, ώστε να διακοπεί ο δεσμός τους.

«…Έφτασα στο σημείο να τους αγοράσω διαμέρισμα στη Γεωργία και να τους δώσω σταδιακά χρηματικό ποσό ύψους άνω των 10.000 ευρώ, προκειμένου η 59χρονη μητέρα της Α…. να μην τα πει όλα στην σύζυγό μου, όπως με απειλούσε και μου διαλύσει την οικογένεια, καθώς είμαι πατέρας έξι παιδιών”, είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο του και παρέσυρε τις δυο γυναίκες, μαζί μ’ έναν 60χρονο συμπατριώτη του, σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του στα Πετράλωνα, με το πρόσχημα της διασκέδασης. Εκεί, αφού κατανάλωσαν ικανή ποσότητα αλκοόλ και οι αντιστάσεις των δυο γυναικών είχαν καμφθεί, ο 54χρονος με τη βοήθεια του 60χρονου τις στραγγάλισε μ’ ένα σχοινί.

Στη συνέχεια, λοιπόν, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δικογραφία, άρχισαν την προσπάθεια τεμαχισμού των δύο πτωμάτων, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Η… λύση δόθηκε μέσω ενός υπαλλήλου, σ’ ένα από τα σουβλατζίδικα του 54χρονου. Επιστράτευσαν, με το αζημίωτο βέβαια τον υπάλληλο, ο οποίος είχε την ειδικότητα του παρασκευαστή και κόφτη γύρου, ο οποίος μάλιστα όταν ζούσε στη χώρα του, κατά καιρούς εργαζόταν ως εκδοροσφαγέας.

Ο άνδρας έφτασε στο διαμέρισμα στα Πετράλωνα και μέσα σε μια ώρα είχε τεμαχίσει τα δύο πτώματα, χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο.

Στη συνέχεια, όλοι μαζί τοποθέτησαν τα κομμάτια των σορών σε μεγάλες σακούλες απορριμμάτων, τις τοποθέτησαν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του 54χρονου και σύμφωνα με την ομολογία του, τις πέταξαν σε διάφορους κάδους απορριμμάτων σε απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής, τριγυρνώντας όλη τη νύχτα με το αυτοκίνητο.